Nextstep

Noviteti i sva planirana putovanja u 2017.

PROSLAVILI SMO 9. ROĐENDAN I PRIPREMILI SUPER STVARI!

Iz osobnog iskustva svakom privatniku, kojem posao preživi nekoliko godina usprkos stalnim križarskim ratovima s državnim strukturama, a da pri tome nije prodao guzicu političkim elitama novouhljebljenih „partizana“ unutar tzv. višestranačja, skidamo kapu i klanjamo se do poda!

Evo, mi smo ovaj mjesec, usprkos svom trudu da nam se onemogući opstanak, uspjeli dogurati do 9. godine naše agencije. Obraz je i dalje čist, nismo se učlanili nigdje, putovanja su sjajna i do svakog detalja razrađena. Sad je vrijeme da malo šira javnost sazna što smo svih tih godina pripremali od putnih poslastica.

Početno, nakon višegodišnje ozbiljne pripreme, pred vama je nova web stranica Next step agencije www.nextstep.hr . Cilj nam je bio da u samo 1-2 klika dođete do putovanja ili informacija koje vas zanimaju. Sve ono što vam je zdravorazumski trebalo u tražilicama, a živciralo vas je što osobito velike agencije nemaju – mi smo riješili! Svaku kategoriju putovanja po novom možete jednostavno putem tražilice sortirati po mjestu polaska, dodatnim mjestima gdje se usput mogu kupiti putnici, proizvodu, državi, destinaciji, broju dana, broju noći, terminu, budžetu... Nekoliko klikova na jednom mjestu i ne morate više pretražiti 150 artikala da dođete do onog što vas zanima. Samo se sjetite strave i užasa kada tražite smještaj na Jadranu za vrijeme ljeta. E, toga na našem portalu nema!

Pronašli ste na stranici proizvod, sve proučili i imate konkretna pitanja? Najbrži odgovor vezano uz sva putovanja i usluge dobit ćete na našoj Facebook like stranici agencije www.facebook.com/next.step.putovanja .

Vjerujemo da će vas razveseliti i Europska putovanja 2017. gdje smo pripremili niz destinacija s izvrsnim programima putovanja i cijenama.

Proljetna europska putovanja 2017. su već objavljena za polaske iz Zagreba, Osijeka, Rijeke i Pule: za Hrvatsku po prvi puta predstavljene nove destinacije uz uobičajenu antiku Prijestolnice Grčke i antička Grčka, odličan dernek po Balkanu gdje ćete se osjećati kao doma na najboljoj fešti Balkan tura – najbolje od 5 država!, kako spada složena Prava Toskana i Firenca koje većina naših agencija brlja zbog skupih ulazaka u gradove (ovdje uključene sve destinacije koje se MORAJU vidjeti, ne gluposti za popunjavanje sadržaja), trodnevni povoljni odmor u najpoznatijem crnogorskom ljetovalištu uz obilazak najvećih atrakcija Crne Gore u Budva i Crna gora, iznimno povoljno i lijepo vikend putovanje Ohrid i Skoplje, još jedna povoljna destinacija koja je jednostavno prekrasna i opuštena Krakow i Bratislava uz gratis posjet Bratislavi na povratku, iznimno povoljan hedonistički vikend spoj beogradskog ludog noćnog života sa sjajnom hranom i životopisnim vojvođanskim gradovima uključujući i Novi Sad u Beograd i Vojvodina te mali simpatični adrenalinski bijeg u Gardaland.

Putovanja u Slavoniju ove godine nakon višegodišnjeg odličnog odaziva ove godine guramo još više. Tako nas u 6. mjesecu za spajanje praznika čekaju dva sjajna i odlično ispunjena putovanja koji će vam garantirano kako spada dočarati ovu nepravedno zapuštenu hrvatsku regiju sjajnog gostoprimstva, odlične hrane i šarolike kulture: Slavonija – dvodnevni bijeg iz Zagreba na selo te Slavonija i Baranja – trodnevni tour sa većinom gušteva koje ova regija može ponuditi. Sve skupa sa smiješnom cijenom kada pogledate što je sve uključeno! Jesmo li spomenuli da u ovome zapravo nemamo prave konkurencije?

Ljetovanja više nećemo nuditi u cjelokupnoj ponudi s bezbrojnim artiklima već ćemo vam unaprijed suziti izbor u novoj kategoriji Ljetovanja – samo akcije! U trenutku kada vidite ponudu ljetovanja kod nas, budite spremni odmah rezervirati jer akcije doslovno u minutama nestaju. Dakle, samo bitno!

Jesenska europska putovanja autobusom ćemo tek objaviti, ali već sada možemo najaviti: Pariz i Disneyland, Grčku i Zakynthos, Barcelona i Katalonija, Balkan tura, Prag i još puno odličnih putovanja. Kod Adventskih putovanja slijede već provjerene destinacije: Krakow, Prag, Budimpešta i Beč dok Nove godine donose izbor od 15-ak najboljih europskih destinacija.

Posebna su priča naša kanabis putovanja koje smo kao prva europska agencija počeli prije 4 godine razvijati kao potpora legalizaciji ove višestruko korisne i blesavo zakonski demonizirane biljke. Naše već legendardno putovanje na najveći svjetski sajam kanabisa Cannafest Prag ide u 2017. po peti puta, a uskoro slijedi i redizajne posebne stranice kanabis putovanja www.cannafest-prag.com.

Naše novo kanabis putovanje Amsterdam & kanabis, gdje ćemo zbilja iz perspektive zagovornika kanabisa napraviti zakon program, treba se objaviti ovih dana i vjerujemo da će predstaviti pozitivno oduševljenje među svima koji ne podnose da se stvari ne nazivaju pravim imenom (Mislim, idu ljudi gledati kanale u Amsterdam?! Mo'š mislit!). Edukacija o biljci, edukacija o growu sa profesionalcima poput Sensi Seeds, brdo coffee shopova i sjajan provod općenito!

Za sve vezano uz kanabis putovanja pratite nas i za najbrži odgovor pitajte na našoj posebnoj Facebook stranici www.facebook.com/next.step.cannafest.prag

Ranu prijavu putnika uvijek ćemo nagrađivati FIRST MINUTE POPUSTOM koji će biti oko 10% za nove putnike i 15-20% za naše stalne putnike. Iako to agenciji donosi ok zaradu, nikada od nas ne očekujte LAST MINUTE POPUST jer to smatramo pljuvanjem po svima koji su putovanje rezervirali i platili na vrijeme.

Pogledajte sve pogodnosti koje možete ostvariti kao individualni putnik, zatvorena grupa ili turistička agencija.

Sve u svemu, čeka nas zanimljiva 2017. godina i ovdje imate šalabahter za planiranje kuda želite na put s agencijom koja se još uvijek trudi putovanja realizirati kao gušt, ne kao posao. Dobrodošli u novi stari Next step ;)

Dnevna doza NEXT STEP-a na našim profilima:

Super putovanja i akcije na tvom mailu. Može?