Nextstep

Next step agencija

U Europi kao doma

U Europi kao doma

Kažu da slika govori 1000 riječi pa – pogledaj fotografije! Klikni na EUROPSKA PUTOVANJA, odaberi putovanje po guštu i uživaj u doživljajima koje smo na njemu fotkali brijući godinama po Europi. Hm, hm, nisu im loše fotke!

Odjednom na jednom od tih naših slikovnica putovanja osjetiš golicanje znatiželje pa potegneš prema tekstu plana puta. Čitao si prije programe drugih agencija, ali od ove programi izgledaju potpuno drugačije i odjednom ti cijelo putovanje izgleda sjajno. Čak previše sjajno. Istina, malo živcira taj njihov dugačak tekst, ali je – ruku na srce – super napisano. I jedini do sada koji imaju naveden vremenski točan raspored po danima. Pa jebote! I cijena im je isto super!

No, hrvatska skepsa stotine puta preveslanog domoroca ne da mira! Super izgleda, al' me neće i ovi zaj...! Osim toga, agencija je iz tamo nekog sela Našice?! A u nas je poznato da su sve dobre agencije samo u Zagrebu (Khhh! Khhh! Bullshit! Khh!).

Istražuješ dalje po web stranici pa vidiš da agencija organizira polaske iz cijele Hrvatske, a to već nije zezancija. Sad već u panici tražiš po netu jesmo li postojeća firma i ako jesmo – jesmo li u blokadi? Valjalo bi usput provjeriti i vlasnika! Nema blokade. Posluju uredno od 2008. godine. Vlasnik nije političar. Čak je i magistar ekonomije što se po laprdanju na ovoj stranici nikad ne bi reklo. Eh, sad već gubiš razlog zašto se ne prijaviti. Kažeš sam sebi jbga i prijaviš se.

Nakon nekog vremena rješavaš s nama sve, a mi već prije polaska na put znamo da ćeš nam na povratku sigurno likeati sve naše nove fotkice. Koje smo ovaj puta snimili na tvom putovanju pa ćeš se zadovoljno tagirati na fotkama ne bi li se mal' pohvalio frendovima.

I odjednom znaš da smo sve na ovoj stranici uistinu prošli i snimili sami, a organizacija i usluge su kako je bilo napisano. Čak za nijansicu i bolje jer ste se skompali s nekom super ekipom i ludim vodičem agencije. Cijela ti skepsa oko „agencije iz Našica“ odjednom ti postaje besmislena. A i fotke su im na kraju uistinu bez Photoshopa!

U međuvremenu tvoja prijateljica negdje u Zagrebu ulazi u „poznatu i provjerenu“ zagrebačku agenciju potkraj radnog vremena. Prodavačica joj nervozno gura kataloge praktički ju izbacujući na ne tako kulturan način iz ureda. Pogled na cijene neugodno iznenađuju. Programi od riječi do riječi kao kod desetaka drugih agencija jer je frendica prije toga vrndala po netu. Na katalozima fotoshopirane fotke destinacija i umjetno sretnih ljudi koji poziraju u neprirodnim pozama „oduševljenja“ jer oni koji to prodaju uglavnom te destinacije nikad nisu obišli.

Pa ti biraj „zagrebačku provjerenu agenciju“ i slične... slobodno :)

The end (ili tek početak)


Dnevna doza NEXT STEP-a na našim profilima:

Super putovanja i akcije na tvom mailu. Može?