Nextstep

Next step agencija

Školska i maturalna putovanja

Školska i maturalna putovanja

Koliko smo pouzdani i kvalitetni u izvođenju učeničkih putovanja? Najbolji i najkraći odgovor za ovo pitanje je – pogledajte fotografije MATURALNA & SREDNJOŠKOLSKA PUTOVANJA ili UČENIČKA OSNOVNE ŠKOLE!

Mislimo da o našem iskustvu u organizaciji istih najbolje govori podatak da smo do danas realizirali putovanja za preko 10.000 učenika.

Nema fotografije na ovoj stranici koja nije snimljena na jednom od naših učeničkih putovanja uz iznimke nekolicine promotivnih. Ujedno pred sobom imate i dokaz da u svemu što nudimo imamo iskustvo. Isto tako, da ne zadovoljavamo svih ovih godina sve zakonske i stručne uvjete za izvođenje istih, sigurno ne bi imali tisuće fotografija s učeničkih putovanja.

Idemo dalje još konkretnije. Ovo možete očekivati od naših maturalaca, ekskurzija i izleta:

  • Odlično educirane, komunikativne i zafrkanstve vodiče koje jedni od rijetkih sami treniramo i ustaljeno ulažemo u njih
  • Vrhunske nove autobuse sa servisima po cijeloj Europi u slučaju kvara i osiguranjem svakog putnika
  • Najbolje hotele koji se po specifikaciji ponude mogu dobiti (obično najmanje 3*)
  • Najjače klubove po cijeloj Europi i u svim destinacijama za maturante
  • Pomoć profesorima tijekom izlaska u noćni život maturanata
  • Najluđu briju maturanata noću uz profesionalno, ali ležerno vođenje tijekom dana
  • Animaciju i disco za višednevna putovanja osnovnih škola
  • Realnu i povoljnu ponudu koja vrijedi naše cijene (ako je netko drugi za istu stvar znatno jeftiniji, zapitajte se gdje je muljaža)

Umjesto silnih nabrajanja kvazireferenci, malo logike za kraj.

Maturalce je znatno teže dobiti i realizirati nego putovanja osnovnih škola, a mi smo jedina slavonska agencija koja dobija maturalna putovanja u cijeloj Hrvatskoj uključujući najzahtjevnija tržišta Zagreba, Rijeka, Osijeka, Pule... Tko je onda sposobniji? Onaj tko na slavonskom tržištu realizira gomilu organizacijski jednostavnih izleta ili onaj koji se relativno uspješno igra s velikim specijalistima učeničkih putovanja po cijeloj Hrvatskoj i dobija na natječajima 8-dnevne ture po cijeloj Europi?! Možda ipak malčice mi?

Ili je možda zagrebačka agencija koja od jučer radi maturalna, a koju nitko nije niti proguglao jer im je bila super samo zato što je iz metropole. I rekli su im uz oduševljenje da su najbolji. Što mora biti istina ako su iz Zagreba. A ljudi bi se šokirali i uštedjeli hrpetinu živaca da je samo netko „upalio lampicu“, uporabio dobru staru „Google is you friend“ i pogledao recenzije dotičnih „stručnjaka“.

Subjektivna procjena bez provjere činjenica često na prvu vara. A činjenice počinju već od načina na koji netko radi program. Sigurno 2 stranice rijetkog teksta, samo sa istaknutom cijenom i bez specifikacije detalja obilazaka, pauza, poželjno vremenika pojedinog dana, fotografija da se uštedi na papiru... nije najpametniji prvi izbor ako uzimate maturalac od 9 dana koji košta preko 3.000 kn. A taj ste izbor donijeli jer vam je dan bio predug, pristiglih ponuda je previše pa vam se ne da čitati, nešto ste načuli negdje o toj jednoj agenciji pa bi mogli i skratiti, ima i jedna što se čini „stručna“ iz metropole...

Ako vas do sada nismo uvjerili da smo agencija kojoj trebate dati priliku vlastitom ponudom dobiti posao na putovanju vašeg djeteta ili škole, možemo vam na kraju zaželjeti sretno pa čak i preporučiti agenciju koja vas neće preveslati. Mi ćemo posla imati i dalje jer, nasreću, ima još uvijek podosta škola koje ne namještaju natječaje „za nekoga“. 

Ako, pak, vjerujete da smo dali objektivne argumente da možemo pošteno, stručno, profesionalno i sigurno odvesti vašu djecu/učenike na putovanje, biti će nam drago da nas kontaktirate. Sve što je napisano biti će odrađeno kako je navedeno i dokumentirano fotografijama zadovoljne djece.

Sad kad ste s čitanjem ovog teksta uspjeli doći do ove točke, mi vas osobno definitivno pozivamo da nam se svakako javite! Možda banalno, ali nam iskustvo već po ovome govori da možemo uspješno surađivati :)


Dnevna doza NEXT STEP-a na našim profilima:

Super putovanja i akcije na tvom mailu. Može?