Nextstep

CANNAFEST 2019: Paket bez prijevoza - Rasprodano!: Paketi za putnike izvan RH

CANNAFEST 2019: Paket bez prijevoza - Rasprodano!

Paketi za putnike izvan RH

CANNAFEST 2019: Paket bez prijevoza - Rasprodano!: CANNAFEST: Preko 30.000 posjetitelja i 250 izlagača!

CANNAFEST 2019: Paket bez prijevoza - Rasprodano!

CANNAFEST: Preko 30.000 posjetitelja i 250 izlagača!

CANNAFEST 2019: Paket bez prijevoza - Rasprodano!: CANNAFEST: Popusti na sjeme

CANNAFEST 2019: Paket bez prijevoza - Rasprodano!

CANNAFEST: Popusti na sjeme

CANNAFEST 2019: Paket bez prijevoza - Rasprodano!: CANNAFEST: Oprema na popustu

CANNAFEST 2019: Paket bez prijevoza - Rasprodano!

CANNAFEST: Oprema na popustu

CANNAFEST 2019: Paket bez prijevoza - Rasprodano!: PRAG: Obilazak uz vodiča

CANNAFEST 2019: Paket bez prijevoza - Rasprodano!

PRAG: Obilazak uz vodiča

CANNAFEST 2019: Paket bez prijevoza - Rasprodano!: PRAG: Clubbing u najboljim klubovima

CANNAFEST 2019: Paket bez prijevoza - Rasprodano!

PRAG: Clubbing u najboljim klubovima

CANNAFEST 2019: Paket bez prijevoza - Rasprodano!: PRAG: 420 krstarenje Vltavom uz jox

CANNAFEST 2019: Paket bez prijevoza - Rasprodano!

PRAG: 420 krstarenje Vltavom uz jox

CANNAFEST 2019: Paket bez prijevoza - Rasprodano!: CANNAFEST: Povratak s hrpom gratisa!

CANNAFEST 2019: Paket bez prijevoza - Rasprodano!

CANNAFEST: Povratak s hrpom gratisa!

CANNAFEST 2019: Paket bez prijevoza - Rasprodano!: PRAG: Odlično pivo i homegrown ganja

CANNAFEST 2019: Paket bez prijevoza - Rasprodano!

PRAG: Odlično pivo i homegrown ganja

CANNAFEST 2019: Paket bez prijevoza - Rasprodano!

01.11.2019 - 03.11.2019

3 DANA / 2 NOĆENJA

IZ: Države izvan RH 1/3 soba / Države izvan RH 1/2 soba / Države izvan RH 1/1 soba

VRIJEDNOST VIŠE:

Edukativno putovanje za kanabis aktiviste, znanstvenike, poslovne ljude i medicinske pacijente. Širenje svijesti o korisnosti kanabisa u gospodarstvu i medicini na najvećem svjetskom sajmu CANNAFEST PRAG uz predavanje niza znanstvenika i sudjelovanje businessa iz cijelog svijeta. Trodnevni spoj Cannafesta,  najboljih atrakcija Praga uz vodiča i ekskluzivnih canna sadržaja za putnike. 

Države izvan RH 1/3 soba

550 kn

Države izvan RH 1/2 soba

640 kn

Države izvan RH 1/1 soba

850 kn
Rezerviraj

Plan putovanja

DAN 1:

Sastanak s vodičima i grupama iz Hrvatske – PRAG i Staro mesto – Weed shopping – CANNAFEST PRAG 2019: dan za pregled cijena

SASTANAK s ekipom iz Hrvatske koja dolazi organizirano i s vodičima ISPRED New Yorker trgovine na trgu Vaclavske Namesty oko 10.30 h. Direktno dolazimo pa se trebati čuti s vodičem. Svi ćete prije polaska dobiti Završno pismo sa kontaktima vodiča, voucher da se možete prijaviti u hotel kada vam odgovara i vremenski raspored aktivnosti kako bi se mogli priključiti grupama u obilascima i partyjima. Vaša je obveza doći samostalno i na vrijeme na mjesto sastanka te se u SVAKAKO JAVITI VODIČU!!!

PRAG obilazak: stara gradska vjećnica sa astronomskim satom Praha Orloj, spomenik Janu Husu, najpoznatija gotička građevina - crkva Majke Božije Pred Tynom, nekadašnji glavni ulaz u utvrđeni grad Prašna vrata; trgovačka Celetna ulica...

Odlazak do mjenjačnice koja vas neće preveslati kod mijenjanja love! Informacije gdje piti, jesti, kupovati...

WEED SHOPPING. Podsjećamo kako je PRODAJA ILEGALNA (konzumacija dozvoljena, pogledajte naš web) pa vas upućujemo gdje, što i kako uz diskreciju i STRPLJENJE JER NA OVO NISMO OBAVEZNI !!!! Jedan gram je negdje oko 10 eura, a ta cijena je svugdje normalna i držite je se..

Ako se niste našli s nama ranije, NAJKASNIJE do 13.30 h trebate biti u hotelu 3* kako bi se svi prijavili i dogovorili ostale aktivnosti. Grupa iz hotela oko 15.00 h kreće na CANNAFEST PRAG 2019. sa metroom i SVI MORAJU IĆI ZAJEDNO kako bi vas uveli unutra!!!

Sastanak s vodičem u 19.30 h ispred sajma i povratak u hotel metroom. KUPITI NA KIOSKU VIŠE KARTI ZA METRO PO 24 CZK kako će nam trebati, a automati na stanicama su katastrofa! Oni koji ostanu, vraćaju se sami! Noćenje.

DAN 2:

PRAG – Praški dvorac, Hradčani, Mala Strana i slobodno u centru – CANNAFEST PRAG 2019. – 420 noćni cruise brodom po Vltavi i atrakcije Praga uz jox – Clubbing u najboljim praškim klubovima

Doručak. Grupa oko 10.00 h autobusom odlazi na obilazak Praškog dvorca, Hradčana i Male strane: Daliborova kula, Zlatna ulica, bazilika sv. Jure, Toranj baruta– dom praških alkemičara; gotička katedrala sv. Vida, prijestolnica čeških vladara Stara kraljevska palača, Mala Strana, najpoznatiji simbol Praga – Karlov most...

TREBATE biti gore na dvorcu oko 10.30 h kako bi se priključili razgledu!!! U autobusima neće biti mjesta, zakonski ih ne smijemo prekrcavati, ali javni prijevoz nije problem.

Prelaskom mosta dolazimo do centra. Slobodno vrijeme u centru i samostalni odlazak metroom na CANNAFEST PRAG 2019.! Pitajte vodiča što vas zanima kako ne bi bilo nezadovoljstva!

REKREATIVNI PUTNICI moći će razgledati sajam sa 300 najvećih svjetskih firmi iz kanabis industrije, kupiti svu opremu i sjeme do 50% popusta – isplati se, sudjelovati u radionicama, kušati jela i pića od cannabisa, pogledati filmove i performanse na temu, posjetiti izložbe, pogledati konferenciju koja uključuje najveće svjetske stručnjake u raznim područjima, kulirati u rolls & smoking chillout zoni, uživati u dnevnim koncertima/partyjima...

PUTNICI PROFESIONALCI U KANABIS INDUSTRIJI  nam se mogu obratiti kako bi im s organizatorima Cannafesta dogovorili štand, sudjelovanje u konferenciji ili potrebne sastanke s potencijalnim partnerima koji sudjeluju na sajmu.

Povratak u hotel metroom prema željama. Za one koji idu na brod (a to su manje-više svi), NAJKASNIJE KRENUTI SA SAJMA U 19.30 h jer vam treba barem 45 minuta do hotela kako je sajam na zadnjoj stanici crvene metro linije Letnany!

Opcija noćni 420 WEED CRUISE brodom po Vltavi i atrakcije Praga uz jox. Tradicija da svake godine prije 22.00 h odlazimo na brod sa vlastitom opremicom, odemo na vanjsku palubu, naručimo cugu, zapalimo, uživamo u prekrasnom Pragu noću i super se skompamo sa ostatkom ekipe iz buseva. Weed verzija jedne od najposjećenijih turističkih usluga Praga sa obično preko 100 prijavljenih. Meditirajuće :)

Opcija CLUBBING + osigurani lokalni prijevoz do hotela ujutro. Odlazimo odmah poslije broda u jedan od najboljih klubova Praga na čagu, a oko 3.30 h ujutro imamo organizirani lokalni autobus do hotela.

DAN 3:

CANNAFEST PRAG 2019.

Doručak do 9.30 h. Odjava iz hotela oko 10.00 h i odlazak na CANNAFEST PRAG 2019. – najveći svjetski sajam kanabisa! Do sada točno znate što se nudi i gdje se što nalazi pa ostaje za isprobati niz proizvoda koje niste uspjeli prvi dan. DANAS SU CIJENE NAJPOVOLJNIJE PA TO ISKORISTITE! Grupa na sajmu ostajemo do 13.00 h da se znate oprostiti s novim frendovima koje ćete sigurno naći :)

Vidimo se slijedeći puta ;) 

CIJELI PROGRAM U PDF-U

PREUZMI

REZERVACIJA, CIJENE I POPUSTI

REDOVNA CIJENA PUTOVANJA = 970 kn

First minute popust do 20.9., stari putnici = -120 kn

First minute popust do 20.9., novi putnici = -70 kn


Za ostvarenje FIRST MINUTE POPUSTA i potvrdu putovanja potrebno je ispuniti prijavnicu koju vam pošaljemo, potpisati Ugovor o putovanju i u 24 h uplatiti polog u iznosu od 350 kn. Putovanje pri rezervaciji možete: a) uplatiti polog od 350 kn i ostatak najkasnije 10 dana prije polaska, b) odmah uplatiti u cijelosti. 


GRUPNI POPUST

Grupe od 10+ osoba ostvaruju popust od 150 kn, ali za prijave do 20.9.2019. 


POPUST ZA PARTNERE 

Svi partneri i kanabis orijentirane firme imaju posebne uvjete! Javite se za dogovor.   

CANNAFEST I PRVA EUROPSKA KANABIS PUTOVANJA by NEXT STEP

CANNAFEST PRAG - NAJVEĆI SVJETSKI SAJAM KANABISA

Češka je zemlja koja je prije 20 godina tolerirala kanabis. I dok je bio nezakonit, nije bilo čudno vidjeti policajce da zapale, a u samom centru Praga je bio klub koji je u najpoznatijem svjetskom Eyewitness vodiču bio naveden kao mjesto gdje si možete riješiti ganju. Već godinama svaki odrasli državljanin Češke smije posaditi 5 vlastitih biljaka čime je omogućemo samoliječenje, ali i izbjegnuta monopolizacija biljke od strane farmacije i krupnog kapitala.

Prvi Cannafest 2010. postaje medijski eksponirani predvodnik češkog pokreta za legalizaciju kao prvi komercijalni događaj koji dovodi svjetsku kanabis industriju. U to vrijeme se odlučuje tko će i na koji način proizvoditi i distribuirati kanabis pa je Cannafest "trn u oku" vrlim vođama koji pod krinkom moralizma, ali s namjerom osiguravanja monopolizma i izbacivanja aktivista za legalizaciju kanabisa iz komercijalne priče, na sve zakonske načine pokušavaju spriječiti odvijanje sajma. No, kako je Češka ipak kud i kamo zakonska država, u tome ne uspijevaju i rađa se kultni sajam.

Danas je Cannafest, od skromnih početaka s jedva nakupljenih, mahom lokalnih, stotinjak štandova narastao u izlog svjetske kanabis industrije s preko 300 štandova gdje dolaze svi koji u svijetu nešto znače. Tako nije bio problem zapaliti s pokojnim Francom iz Greenhouse-a ili popričati s likovima poput kultnog Shantibabe, Howarda Marxa, obitelji Dronkers iz Sensia i niza drugih.

Kako je sajam i dalje aktivistički (priča o podjeli komercijalnog plijena još traje), svake godine dovode niz svjetskih aktivista, liječnika, znanstvenika, bolesnih ljudi koji su se izliječili i svakog tko bi mogao objektivno prenijeti priču o korisnosti biljke, posjetitelji imaju sjajnu priliku besplatno se educirati o gotovo svim aspektima biljke.  Naravno, političare i dalje boli pa šalju policiju gnjaviti ljude ispred oko pušenja (zabranjeno je javno pušenje pa dobijete kaznu do 500 kn) i tu i tamo upasti u VIP napraviti raciju.

No, Cannafest je godinama tu, a vjerujemo da će i ostati :)


NEXT STEP - PRVA EUROPSKA PROFESIONALNA AGENCIJSKA PUTOVANJA NAMIJENJENA KORISNICIMA KANABISA

Kako je naša agencija često vodila grupe u Prag, tamo smo stekli dosta prijatelja. U jednom birtijskom druženju 2012. s ekipom uz odlično pivo i istu takvu pljugicu, frend iz Praga nam je spomenuo: "Hej, imaš tu nekakav sajam kanabisa koji izgleda zanimljiv. Biš' li ti to radio?". Normalno, prva pomisao mi je kao vlasniku bila: "Sranje, izmaltretirat će me murija!" Druga je bila:"Tko ga jebe, idemo nešto konačno javno pomaknuti s mjesta!"

Krenuli smo u pripremu i već slijedeće godine upali sa 70.000 letaka na 15 najvećih ljetnih festivala. Bilo je zanimljivo gledati oduševljenje i paranoju ljudi dok smo dijelili letke s 2 ukrštena joxa. Ljudi svih generacija su sa smješkom uzimali letak, ali stalno tražili očima gdje ih snima skrivena kamera ili murija. Normalno, uslijedile su i gnjavaže "jakih snaga", ali me je iznenadilo da nisu bile žestoke kako sam očekivao.

Prve godine sam na toj promociji spušio poprilično love i išli smo s nekoliko auta umjesto busa jer nam nitko nije vjerovao da je to legalno. Uslijedile su godine vlastitog učenja o svim aspektima biljke i prenošenje znanja bez dlake na jeziku pa smo slijedeće godine dobili prvih 55 putnika. Nakon toga godinama ide nekoliko autobusa.

ideja je bila - i još uvijek je - imenom i prezimenom kao vlasnik firme stati javno za legalizaciju kanabisa u Hrvatskoj te, koliko god moguće, educirati ljude da o njoj pričamo temeljem znanosti i argumenata bez laži i gluposti, ali i pružiti sav support pravim aktivistima i osobito growerima. Groweri na našem putovanju imaju posebno mjesto i svakako im se trudimo osigurati dodatne popuste i gratise kako se radi o ljudima koji su stup legalizacije i svakodnevno veliki dio njih riskira zatvor kako bi pomogao u liječenju bolesnih kanabis uljem. No, samo je putovanje prvo agencijsko putovanje koje je, uz uobičajene atrakcije, ponudilo ekskluzivne kanabis sadržaje koje možete vidjeti u planu puta.

Na putovanje idu obični ljudi svih generacija, interesa i staleža. Kada nakon svakog stajanja iza nas ne bi ostajao oblak dima, nitko ne bi primjetio razliku između običnog agencijskog putovanja i ovog. Naravno, uz odličnu zabavu svatko tko si želi kupiti bilo što, na sajmu prolazi povoljnije.

Putovanje je, koje kao ekskluzivni promotivni zastupnik Cannafesta promoviramo, tu da još dugo ostane. Baš kao i sam Cannafest... 

UPOZORENJE PUTNICIMA I ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

UPOZORENJE PUTNICIMA

Putovanje je namijenjeno isključivo punoljetnim osobama od minimalno 18 godina starosti. Slobodno korištenje kanabisa i njegovih proizvoda dozvoljeno je samo na području Republike Češke, odnosno, na lokacijama diljem Praga u koje će vas vodiči uputiti na licu mjesta.

Putnici moraju biti svjesni kako se u drugim državama kroz koje na putu prolazimo (Slovenija, Mađarska, Austrija, Slovačka) na posjedovanje kanabisa gleda restriktivno i da su za većinu spomenutih država posjedovanje istog nosi drastične zakonske posljedice pa i kaznu zatvora! Iz tog razloga upozoravamo putnike da ni u kom slučaju na putovanje ne nose sa sobom nikakve proizvode od kanabisa jer bi u slučaju policijske kontrole mogli biti privedeni, a cijeli autobus zbog gluposti pojedinca zadržan i pretresen.

Tu osobito apeliramo da se ni slučajno ne unosi nešto u Hrvatsku kako cijelo putovanje zbog neodgovornih pojedinaca ne bi završilo sa nepotrebnim problemima. U slučaju da do takve situacije i dođe, pojedinca koji nije slušao naš savjet zbog ostatka grupe ostavljamo nadležnoj policiji i nastavljamo bez njega.

Kratko i jasno – što želite i imate, obavite na području Republike Češke. Ako ni zbog čega drugog, molimo da to ne radite zbog nas jer smo vam prvi kao agencija, riskirajući brojne osude, osigurali zakonski prihvatljivo putovanje ovog tipa. 


ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Next step se u ovom putovanju nalazi isključivo u svojstvu organizatora putovanja te pružanja usluga prema važećim zakonskim propisima republike Hrvatske. Naglašavamo kako ovim programom agencija ne potiče niti daje svoj stav oko legalnosti konoplje/kanabisa niti ima namjeru kršiti zakonske propise Republike Hrvatske. Cjelokupnu ponudu u Pragu, vezanu uz cannabis, isključivo provode i nude naši češki partneri u skladu sa važećim zakonskim propisima Republike Češke. 

Svi naši putnici punoljetni su građani ove zemlje koji samostalno donose svoje odluke i kao takvi su individualno odgovorni za sva eventualna kršenja zakona kako su već u samom startu ovog programa upozoreni na zakonske posljedice donošenja proizvoda od kanabisa u Hrvatsku. 

Dakle, u slučaju kršenja zakona RH odgovornost treba snositi pojedinac, ne agencija niti ostali putnici koji se nisu ogriješili o zakone. U ovome slučaju agencija stavom (ne neodgovornim ponašanjem) želi ljudima ponuditi sve oblike dobre zabave za koju smatramo da nije destruktivna i (pretjerano) štetna za zdravlje dok bavljenje lažnim moralističkim stavovima ostavljamo političarima i svima koji ne znaju čitati. 

Cijena uključuje

 • Smještaj u hotelu 3* u Pragu u 1/1, 1/2 ili 1/3 sobama na bazi 2 noćenja s doručkom
 • Razgledavanje Praga prema programu s vodičima i grupama iz Hrvatske 
 • Rezervaciju ulaznice za Cannafest i party usluge
 • Pomoć u weed shoppingu
 • Osiguranje turističkog aranžmana i jamčevina putovanja
 • Troškove organizacije i PDV

Cijena ne uključuje

Sve što nije posebno naglašeno u prethodnoj točki

Moguće grupne nadoplate

 • Festivalska ulaznica na Cannafest - REZERVACIJA (plaćanje 15 eura na licu mjesta) - 115 kn
 • Noćni 420 WEED CRUISE brodom po Vltavi i atrakcije Praga uz jox (12 eura) - 100 kn
 • Zdravstveno osiguranje (6 eura) - 50 kn
 • Osiguranje od nesretnog slučaja (uz zdravstveno, 4 eura) - 30 kn
 • Osiguranje od otkaza putovanja (11 eura) - 90 kn

Video galerija

Korak si do putovanja. Prijavi se!

Mjesto polaska
Ime
Prezime
E-mail
Telefon/mob

Putni blog & vijesti

Dnevna doza NEXT STEP-a na našim profilima:

Super putovanja i akcije na tvom mailu. Može?