Nextstep

Next step agencija

Destinacijski turizam Slavonije

Destinacijski turizam Slavonije

Kada smo 2008. počeli organizirati složene programe putovanja za dolazak turista u Slavoniju, domaći su nas gledali s podsmjehom. Jer što će neka budala raditi turizam u Slavoniji kad je tome mjestu na moru?!?

Gosti su s druge strane ubrzo pokazali da u našim programima, izrađenih u maniri odličnog slavonskog domaćina koji vas pošteno najede i napije (što je u ovoj gostoljubivoj regiji obavezno), pronalaze odličan motiv za dolazak. No, u nedostatku ikakve smislene promocije kulture, tradicije, atrakcija i turizma općenito, gosti su nam u počecima dolazili krcati bedastih i nama zabavnih predrasuda.

Tako su za njih prvih godina sve naše žene bile punašne snaše pa je šokantna bila terenska spoznaja da ovdje itekako ima zgodnih komada. Svaki Slavonac je u očima posjetitelja ujutro za doručak morao maznuti bar 2 kg čvaraka i litru rakije, svi bi trebali nositi čizme jer nemamo baš još asfalta u 21. stoljeću, svi smo redom desničari jer je tu bio rat... Pregršt simpatičnih budalaština što i nije bilo nekakvo čudo kako si o Slavoniji u medijima tog vremena mogao vidjeti jedino vijesti o samoubojstvima branitelja i traktorskim blokadama prometnica. Sjajna promocija i briga države, zar ne?!

Stvarajući destinacijske programe putovanja upoznali smo niz entuzijasta, netko bi rekao i budala, koji su svojim novcima i trudom polako stvarali ono što tek danas možemo nazvati turizam Slavonije. Većina od njih su doslovno stavljali svoje živote na kocku stvarajući turističku ponudu, a pri tome nisu imali nikakvu pomoć niti države niti turističke zajednice. Godinama. Osim kad se treba pohvaliti nečijim uspjehom kao svojim. To se bitno nije promjenilo ni danas.

To nas je sve ljutilo - da se ne izrazimo drugačije! Istovremeno su nas sjajne reakcije turista poticale da zapnemo još više. Rezultat višegodišnjeg rada je CJELOKUPNA TURISTIČKA PONUDA REGIJE SLAVONIJE NA JEDNOM MJESTU!!! Sve što u turizmu Slavonije ima pravu turističku vrijednost i kvalitetu, mi nudimo! Pri tome jedini uslugama pokrivamo cijelu povijesnu regiju Slavoniju i 5 slavonskih županija pa nam programi zbog velikog izbora usluga uistinu ocrtavaju duh Slavonije.

Osim općih programa putovanja koji se najviše sviđaju grupama i obuhvaćaju "najbolje od" mix, uslugama pokrivamo gotovo sve starosne skupine i posebne interese: seminari i kongresi (MICE), kulturni turizam, etno i ruralni turizam, vinski i gastronomski turizam, manifestacije, školska putovanja, sportsko-rekreacijski turizam, religijski turizam, lov i ribolov, pivarstvo i craft pivarstvo, dendrologija, botanika...

Od nas možete zatražiti ponude od pojedine usluge poput hotelskog ili seoskog smještaja do cjelokupnog višednevnog aranžmana sa, primjerice, ekskluzivnim uslugama poput gala večere u najljepšem slavonskom dvorcu ili škole kuhanja uz vrhunskog kuhara u vinogradima vrhunske vinarije uz etno večeru, degustaciju vina i tamburaše. Gdje su svima drugima zatvorena vrata, mi ih u Slavoniji otvaramo!

Programe putovanja u Slavoniju osmišljamo i realiziramo za desetke domaćih i stranih turističkih agencija. Turističke agencije – povoljniji smo i bolji u svim uslugama nego što ćete vi ikada moći biti! Za vas programe radimo na 0% provizije naprema redovnim cijenama, a svoju zaradu vučemo upravo iz tih boljih cijena kod dobavljača. Javite se, ne budite bedasti za svoje dobro :)

Osim što smo nekadašnju utopiju o dolascima turista solidno prebacili u stvarnost, ponosni smo na činjenicu da nas je preko 90% od više tisuća usluženih gostiju ocjenilo sa visokom ocjenom 5/5!!! Druga stvar na koju smo ponosni je da naši programi imaju oko 2,7 noćenja po turistu dok najuspješnija slavonska Osječko-baranjska županija ima prosjek oko 1,8 noćenja po turistu. Profesionalci će znati što ovo zadnje znači...

Ponuda vam je nešto više, a kontakti nešto niže. Ako nečega trenutno na stranici nema, pitajte i sve želje riješimo bez ikakvih problema. Ukoliko neka usluga postoji, mi ju nudimo!

Vidimo se u Slavoniji ;)


Dnevna doza NEXT STEP-a na našim profilima:

Super putovanja i akcije na tvom mailu. Može?