Nextstep

Predstavljamo učenička putovanja OŠ za 2016./2017.

SVA UČENIČKA PUTOVANJA NA JEDNOM MJESTU!

Naša agencija već 9 godina organizira učenička putovanja pa smo do sada prebacili brojku od 15.000 uspješno odveženih i doveženih ljubimaca roditelja iz gotovo cijele Hrvatske. Naše višegodišnje iskustvo u organizaciji učeničkih ekskurzija za osnovne škole konačno možete naći na jednom mjestu online!

Na ovoj stranici iznimno je lagano pretražiti i pronaći sve što vam treba za uspješnu organizaciju izleta ili ekskurzije vaše škole. Odaberite u našoj tražilici broj dana koliko planirate putovati, regiju u Hrvatskoj gdje želite ići ili konkretnu destinaciju i izbacit će vam sva putovanja koja odgovaraju traženome.

U uvodnom prozoru svakog putovanja naći ćete i malu tablicu s preporukama u kojim se sve terminima koja ekskurzija ili izlet treba raditi tijekom godine kako bi prošli povoljnije, a ujedno izbjegli zagušavanje agencija koje škole u realizaciji nažalost prakticiraju zadnja 3 tjedna prije kraja škole. Shvatite da kada sve škole natrpaju sva putovanja u taq 3 tjedna nema dovoljno kvalitetnih vodiča i autobusa čime pada kvaliteta realizacije kako su agencije prisiljene „krpati“. Takav pristup na neki način omogućuje namještanje pojedinog smještaja čime u pravilu roditelji plaćaju skuplju cijenu. Drugi je primjer namještanja kada škola raspiše natječaj za višednevno putovanje u prvim danima početka školske godine. Slavonske škole, jel' vam poznato jedino za učenike dostupno turističko naselje u Filip Jakovu što je očito namještanje???

Pri proučavanju naših ponuda treba pripaziti na jednu stvar! Kada se izleti ili ekskurzije preklapaju, konkretno putovanje je uvijek napravljeno prema sadržajima koji najbolje odgovaraju tom putovanju što ne znači da se ne mogu povući sadržaji iz sličnog i prilagoditi program prema vašim željama. Konkretno, ako imate 10-ak izleta u Slavoniju, u svakome će biti više originalnih sadržaja za posjetiti i doživjeti, a koje nećete pronaći u preostalih 9 programa. Imamo sve što se nudi, ali samo treba precizno tražiti ili nas kontaktirati s pitanjima.

Svi naši višednevni aranžmani za osnovne škole nude odlične autobuse, jako dobre hotele za učenike s najmanje 3* i mahom bogatim švedskim stolom te iskusne vlastito trenirane vodiče. Spomenuli smo kako škole sve ekskurzije nabacaju u isti termin pa za izlete, za razliku od višednevnih putovanja gdje garantiramo najbolje buseve, ne očekujte da ćete u 5. i 6. mjesecu najveće gužve dobiti svaki puta najnoviji autobus jer ih jednostavno nema dovoljno. U top terminu za osnovne škole uspješnoj i jednostavnoj realizaciji ne pomaže ni činjenica da se jako puno škola odluči tražiti ponude 2-3 tjedna prije putovanja čime dodatno zaguše agencije jer su brojni popularni sadržaji već rezervirani.

S maturalnim ekskurzijama je ista bedasta stvar – nagurani su svi na kraj 8. mjeseca. Normalni narodi koji nemaju novca ili ga namjeravaju imati i dalje putuju u niskim sezonama prije Uskrsa ili minimalno kraj 9. mjeseca pa do Nove godine. Mi, uspješni i puni k'o brod, frajerski putujemo u razdoblju najveće turističke sezone i cijena. Hah, zašto putovanje od 2.500 kn ne bi platili 3.500 kn kad se ima?! Za istu stvar jer je jedini razlog za 8. mjesec eventualno kupanje, a tko se još kupa na maturalcu?? Pričamo o tom putovanjima Grčke, Praga i Španjolske, ne o rijetkim iznimkama.

S druge strane, srednjoškolske izlete je lakše realizirati kako ih srednje škole planiraju tijekom cijele godine, ali ih jako mali broj škola radi pa uglavnom ispadaju nagrada agenciji koja je već dobro odradila maturalac. Ili kojoj je maturalac namješten, osobito u Zagrebu i većim dalmatinskim gradovima, pod izlikom sjajne stručnosti dotičnih.

Poanta, želite li od nas vrhunsku uslugu svaki puta, za višednevne ekskurzije dobit ćete ju svaki puta No, rana rezervacija nekoliko mjeseci prije putovanja omogućava top kvalitetu i višednevnih učeničkih putovanja i jednodnevnih izleta, a bolji odabir termina realizacije znatno povoljnije cijene.

Nastavnici od naših vodiča imaju pomoć tijekom cijelog putovanja pa neće morati sami stražariti oko djece. Za roditelje je potrebno reći da je svako plaćanje moguće dogovoriti u broju rata koje vam odgovaraju.

Slobodno nam se obratite sa svim pitanjima i nadam se da se vidimo na nekoj prezentaciji gdje su ljudi voljni razmišljati svojom glavom i u školi koja već nema predbilježeno s kojom agencijom ide prije nego su roditelji uopće saznali za to. Iskustvo nam daje pravo na cinizam jer smo se u 9 godina školskih putovanja nagledali gadosti, ali i upoznali niz poštenih škola, ravnatelja i pravih profesora koji se lome djeci pružiti budućnost.

Takvim se poštenim školama i profesorima divimo te prvenstveno takve pozivamo da nam se jave! Od ostalih, ako netko treba 3. ponudu, molimo da nam odmah kažete – da ne gubimo vrijeme, živce i novac za nešto što ne možemo dobiti.

Pogledajte cijeli katalog učeničkih putovanja osnovnih škola za 2016./2017. Školsku godinu OVDJE
REFERENCE i razloge zašto putovati s nama na učenička putovanja pogledajte OVDJE
Za svakodnevne informacije i brzi odgovor na vaša pitanja pratite nas i javite nam se na www.facebook.com/next.step.putovanja .

Dnevna doza NEXT STEP-a na našim profilima:

Super putovanja i akcije na tvom mailu. Može?