Nextstep

Prejeftino čak i za nas :)

KOLIKO LOVE TREBAM ZA OHRID?

Makedonija je možda najpovoljnija država u koju organiziramo putovanja! Posjet najvećim atrakcijama košta oko 2-3 eura pa ćete samostalno moći posjetiti, primjerice, tvrđavu Kale ili Samuilovu tvrđavu sa mo 15-ak kn. 

Na glavnom trgu Skoplja, u blizini spomenika Aleksandru Velikom, piće ćete platiti od 8 do 12 kn s tim da sjedite na makedonskom „Trgu bana Jelačića“ pa vidite možete li kod nas za tu lovu popiti kavu. Izvan centra cijene padaju do 50%!!! Takve su cijene i po bircevima Ohrida. No, klubovi su nešto skuplji i po pravilu „što je bolji klub, veća cijena“, ali i tu možete u najgorem slučaju računati na cijene kao kod nas. Sve se da dodatno riješiti bagatelnim opskrbljivanjem po trgovinama za nekoliko desetaka kn!!!  

Ista je stvar i sa hranom gdje već za 30-50 kn možete pojesti kuhanu klopu, a fast food i ostala preživljavanja su zbilja povoljna (hamburger 7-15 kn). Samo pogledajte da u našoj ponudi za 100 kn imate vjerojatno najbolji restoran na Ohridskom jezeru i to uz makedonsku glazbu uživo i na mitskoj lokaciji Biljaninih izvora. Koliko bi platili osrednji restoran sa tamburašima ili klapom kod nas? Kužite? Kužite ;)

Manje-više smo vam sve najbitnije stvari za odlično ispuniti vrijeme posložili po najboljoj ponudi kako je razlika za povoljnije varijante smiješno mala te po stvarno odličnim cijenama što ovo putovanje čini vrhunskim uz uistinu malu potrošnju u samim destinacijama. Dakle, STUDENTI KAO KRALJEVI – za već 300-400 kn možete riješiti sve potrebe za ovaj vikend! Naravno, uvijek može skuplje i nabrijanije, ovisno o apetitu i mogućnostima :) .

Dnevna doza NEXT STEP-a na našim profilima:

Super putovanja i akcije na tvom mailu. Može?