Nextstep

Nevjerojatna osobna uporaba!

Što od narkotika dozvoljavaju češki zakoni?

Kao agencija zagovaramo isključivo opću legalizaciju svih vrsta kanabisa za sve moguće proizvode i potrebe. Privatno se naša ekipa, uz kanabis, uglavnom drži klasičnih otrova – piva, kave i nesretnog duhana. No, to ne znači da imamo nešto protiv ako se netko zbilja povremeno rekreira

Kako svaka država ima svoje ludosti, u Pragu ćete, ukoliko slijedite dolje propisane količine, najteže moći kažnjeni upravo zbog PUŠENJA NA JAVNOM MJESTU. Zanimljivo, njihovi zakoni jednako tretiraju cigaretu i joint te oboje jednako kažnjavaju sa 100 do 500 kn kazne. Nažalost, osim za vanjska mjesta javnih okupljanja poput top turističkih atrakcija, od 2017. je zabranjeno pušenje i u birtijama čime Prag zauvijek prestaje biti isti. No, i dalje možete neometano prošetati ulicom s jointom i zapaliti da vas nitko ni ne pogleda! 

Pušenje su očito stisnuli kako je s druge strane ČEŠKA JEDNA OD ZAKONSKI NAJLIBERALNIJIH ZEMALJA SVIJETA OKO OSOBNE UPORABE NARKOTIKA! 

Ovdje prenosimo što sve pojedinac zakonski od narkotika može imati kod sebe, odnosno, uzgajati ZA VLASTITE POTREBE:

MARIHUANA do 15 grama (uzgoj 5 biljaka po osobi doma)

HAŠIŠ do 5 grama

Gljive do 40 komada

Pejotl do 5 biljaka po osobi doma

LSD do 5 papira

Exstasy do 4 tablete

Amfetamini do 2 grama

Metamfetamini do 2 grama

Heroin do 1,5 gram

Kokain do 1 gram (uzgoj do 5 biljaka po osobi doma)

Mi svakako preporučavamo da se tijekom putovanja držite razloga putovanja – cannabisa – i sjajnih čeških piva, ali vam nismo ni mame ni tate da bi vam mogli zabraniti što ćete koristiti. 

Naglašavamo kako nikako ne smijete, ako se već odlučite na korištenje bilo čega, izvan Češke na putovanju imati bilo što kod sebe dok se u Češkoj slobodno prošećite s vutrom u džepu i zapalite jox gdje vam god padne na pamet. 

Ako ste skeptični, tražite policiju da vam pripali jox ne bi li iskusili nešto što nećete nigdje drugdje doživjeti. 

I nemojte prekoračavati propisane količine kako slučajno ne bi bilo nepotrebnih problema jer dilanje podliježe kaznenim zakonima, a kod veće količine vas zakonski smatraju dilerima. Pamet u glavu, draga ekipa!

Dnevna doza NEXT STEP-a na našim profilima:

Super putovanja i akcije na tvom mailu. Može?