Nextstep

Traje do 25.10. pa stignete...

Nagradna igra BESPLATNO NA CANNAFEST 2017.

Dijelimo 2x1 GRATIS PUTOVANJA NA CANNAFEST 2017. s polaskom iz Zagreba ili Osijeka. 

Pravila nagradne igre su jednostavna. Da bi sudjelovali trebate komp/mob, Facebook i malo vremena.

NAGRADNA IGRA - GRATIS NA CANNAFEST! Kako se uključiti?  

1. Na Facebooku lajkaj naš post https://goo.gl/nQCQxM  

2. Shareaj post javno na svom wall-u.

3. U postu tagaj barem 1 svog prijatelja (share isto prolazi) 

4. Pronađi na Facebooku i likeaj naš Like page „Cannafest & kanabis putovanja“ www.facebook.com/next.step.cannafest.prag 

DODATNE OBVEZE DOBITNIKA:

Snimiti u kratkom vremenu od dobijanja nagrade kratki filmić mobitelom ili kamerom u HD rezoluciji do 60 sec trajanja. Filmić mora biti na temu putovanja, nagrade i kanabisa. NE MORATE snimiti svoje lice, ali se ime mora spomenuti kako bi znali da je nagradu dobila stvarna osoba. Kako to treba biti, dogovorimo se. U slučaju da nas oduševite filmskom kreativnošću, dodatno ćemo vam osigurati određene užitke ;) 

PRAVILA: 

U nagradnoj igri dijelimo 2 x 1 besplatno putovanje na Cannafest Prag 9.-12.11.2017. 

U nagradnoj igri i finalnom izvlačenju mogu sudjelovati isključivo punoljetni građani Hrvatske i država bivše Yu koji su ISPUNILI SVE ZADATKE propisane gore. Svakog sudionika koji je ispunio sve uvjete stavljamo pod redni broj na listu, a izvlačenje dobitnog broja održat će se putem random number generatora. 

Finalno izvlačenje će biti 25.10. (srijeda) kada ćemo na našoj web stranici i Like pageu objaviti sretnog dobitnika. 

Dobitnika ćemo obavijestiti putem Facebooka na postu nagradne igre i u poruci na profilu korisnika pri čemu ima rok od 48 h da nam se povratno javi i pošalje kontakte putem profila koji je nagradu osvojio. Nakon toga dobitnik ima dodatnih 48 h da snimi kratki filmić kako je gore opisano, a koji će agencija objaviti na svojim promotivnim kanalima. Nakon toga se smatra kako je dobitnik ispunio sve uvjete nagradne igre. U suprotnome, agencija nije obvezna nagradu realizirati!

Dnevna doza NEXT STEP-a na našim profilima:

Super putovanja i akcije na tvom mailu. Može?