Nextstep

Kako se proizvodi hrana?: Feričanci: Farma Osilovac

Kako se proizvodi hrana?

Feričanci: Farma Osilovac

Kako se proizvodi hrana?: Farma Osilovac i mužnja krava

Kako se proizvodi hrana?

Farma Osilovac i mužnja krava

Kako se proizvodi hrana?: Eko proizvodnja jabuka i voća Jug

Kako se proizvodi hrana?

Eko proizvodnja jabuka i voća Jug

Kako se proizvodi hrana?: Višnjica: destinacija izvrsnosti

Kako se proizvodi hrana?

Višnjica: destinacija izvrsnosti

Kako se proizvodi hrana?: Višnjica: carstvo batata

Kako se proizvodi hrana?

Višnjica: carstvo batata

Kako se proizvodi hrana?: Park prirode Papuk: izletište Jankovac

Kako se proizvodi hrana?

Park prirode Papuk: izletište Jankovac

Kako se proizvodi hrana?: Našice: Zoološki vrt Bizik

Kako se proizvodi hrana?

Našice: Zoološki vrt Bizik

Kako se proizvodi hrana?

4./5./6./9./10.

1 DAN / 0 NOĆENJA

VRIJEDNOST VIŠE:

Paket usluga na ekološkom uzgoju jabuka Jug (proces uzgoja eko jabuka, obilazak voćnjaka i punionice eko sokova, čaša eko soka, degustacija jabuka); Ulaznica i vodstvo u Zavičajnom muzeju Našice; Posjet automatiziranoj farmi muznih krava i tovne junadi Osilovac uz vodstvo tehnologa; Paket usluga na seoskom turističkom kompleksu „Višnjica“ (vođeni obilazak, prezentacija uzgoja batata, organskog povrća, konja i jelena lopatara, jahanje konja, vožnja kočijom i električnim vlakićem)
Kviz „Kako se proizvodi hrana?“ uz slatke nagrade

Rezerviraj

Plan putovanja

Eko proizvodnja voća, jabuka i sokova Jug - Grofovsko Našice - Proizvodnja mlijeka, mesa i mliječi Osilovac - Uzgoj vinove loze i proizvodnja vina Feravino - Uzgoj konja i batata Višnjica - Animacija u Zoo vrtu Bizik - Opcije

Polazak rano ujutro ispred škole. Posjećujemo ekološki uzgoj voća i sokova od jabuka JUG koji je prvenstveno usmjeren na eko uzgoj jabuka i proizvodnju prirodnih eko sokova od jabuke. Paket usluga: obilazak voćnjaka i punionice sokova uz tehnologa, proces uzgoja eko jabuka, degustiranje čaše eko soka, kušanje eko jabuka.

Posjet NAŠICAMA, najuređenijem kontinentalnom gradiću te grofovska priča: crkva i samostan  Sv. Antuna Padovanskog sa 10 inkunabula neprocjenjive vrijednosti, Dvorac Pejačević – dom slavonskih vladara, grofova Pejačević, Perivoj Pejačević - prvi zaštićeni spomenik parkovne arhitekture u Hrvatskoj, bijeli brezov Dorin paviljon, drugi našički dvorac – Dvorac Marka Pejačevića.

Posjetom Zavičajnom muzeju Našice u Dvorcu Pejaćević saznati ćemo više o 2 hrvatska bana – našičanina, prvoj hrvatskoj kompozitorici Dori Pejačević, hrvatskom prosvjetitelju Isidoru Kršnjavom...

Opcija (uz nadoplatu): restoranskog ručka (glavno jelo, prilog, salata, desert), posjeta vinogradima i starom podrumu Feravino gdje uz vodstvo enologa upoznajemo 10-ak vrsti loza grožđa uz proces proizvodnje vrhunskih vina te posjeta obiteljskom Zoološkom vrtu BIZIK. U dvorištu kuće je smješteno stotinjak životinjskih vrsta kojih se ne bi posramili ni veliki zoološki vrtovi (lavovi, poniji, medvjedi, orlovi,tigrovi, zmije...). Nikada bliže divljim životinjama uz nezaobilazni animatorski show.

Dalje nastavljamo s automatiziranoj farmi krava muzara i tovne junadi OSILOVAC u Feričancima. Tehnolog farme nam prezentira cjelokupni proces uzgoja muznih krava i proizvodnje mlijeka – od prehrane, oplodnje, komoditeta koje krave imaju zbog veće proizvodnje mlijeka, automatizirane muzionice i punionice, distribucije mlijeka.... Tu saznajemo i kako se proizvodi meso od tovne junadi.

Slijedi posjet Seoskom turističkom kompleksu VIŠNJICA koji na velikoj površini objedinjuje hotel 3*, apartmanske kuće 3+*, hostel, ergelu quarter konja, uzgoj jelena lopatara, te uzgoj batata i organskog povrća. Paket usluga: vođeni obilazak, prezentacija uzgoja batata, organskog povrća, konja i jelena lopatara, jahanje konja, vožnja kočijom i električnim vlakićem. Višnjica je prošlogodišnji dobitnik prestižne turističke nagrade „Europska destinacija izvrsnosti“ i jedna od najljepših turističkih lokacija u Slavoniji. Kviz „Kako se proizvodi hrana?“ uz slatke nagrade. Povratak kući predvečer.

CIJELI PROGRAM U PDF-U

PREUZMI

Cijena uključuje

  • Prijevoz modernim turističkim autobusom
  • Profesionalnog pratitelja putovanja i lokalnog vodiča
  • Obvezne troškove nastavnika
  • Paket usluga na ekološkom uzgoju jabuka Jug (proces uzgoja eko jabuka, obilazak voćnjaka i punionice eko sokova, čaša eko soka, degustacija jabuka)
  • Ulaznica i vodstvo u Zavičajnom muzeju Našice
  • Posjet automatiziranoj farmi muznih krava i tovne junadi Osilovac uz vodstvo tehnologa
  • Paket usluga na seoskom turističkom kompleksu „Višnjica“ (vođeni obilazak, prezentacija uzgoja batata, organskog povrća, konja i jelena lopatara, jahanje konja, vožnja kočijom i električnim vlakićem)
  • Kviz „Kako se proizvodi hrana?“ uz slatke nagrade
  • Jamčevinu putovanja i osiguranje turističkog aranžmana
  • Osiguranje prijevoznika
  • Troškove organizacije i PDV

Cijena ne uključuje

Sve što nije navedeno na gornjem popisu.

Moguće grupne nadoplate

  • Restoranski ručak (glavno jelo, prilog, salata, desert) = 35 kn - 0 kn
  • Adrenalinski sadržaji SRC Lapovac: PAKET (jahanje, streličarstvo, penjanje na umjetnu stijenu, paintball, oprema, instruktori) = 120 kn, streličarstvo = 30 kn, paintball = 90 kn, penjane na umjetnu stijenu = 20 kn, jahanje = 30 kn - 0 kn
  • Dječja disko matineja uz DJ-a u disko klubu Dance (uz ručak) = 20 kn - 0 kn
  • Ulaznica za Park prirode Papuk, izletište Jankovac = 20 kn - 0 kn

Video galerija

Korak si do putovanja. Prijavi se!

Mjesto polaska
Ime
Prezime
E-mail
Telefon/mob

Putni blog & vijesti

Dnevna doza NEXT STEP-a na našim profilima:

Super putovanja i akcije na tvom mailu. Može?