Nextstep

Next step agencija

O Nextstep agenciji

O Nextstep agenciji

NEXT STEP agencija osnovana je 2008. godine od strane dugogodišnjih turističkih profesionalaca iz 2 razloga. Činilo nam se u tom trenutku kako nitko ne radi ujedno i profesionalna i zabavna europska putovanja. Sve je izgledalo ili pretjerano korporacijski uštogljeno ili pretjerano na galamu „ludi smo, ludi“ bez ikakvog ozbiljnog pokrića u kvaliteti vođenja putnika.

Smatrali smo da ozbiljnost organizacije europskih putovanja ne podrazumijeva za putnika osjećaj kao kad ideš vaditi zub. S druge strane, nitko tko se dobro zabavlja sigurno ne urla cijelo vrijeme: „Lud sam! Dobro je! Lud sam!“ već se jednostavno – dobro zabavlja.

Spojili smo uspješno putovanja sa zezancijom što su odlično prihvatili putnici svih generacija, osobito naše – prestari za domaće diskače, a premladi da ne zabrijemo s vremena na vrijeme na još jedan party. Tako naši putnici već godinama na putovanjima sa smješkom noću proživljavaju „ludila mladosti“ dok tijekom dana svi skupa "vidamo rane" obilaskom naj atrakcija s vodičem i obavezno tamanjenjem najbolje lokalne klope i cuge.

Drugi razlog je destinacijski turizam Slavonije gdje smo među prvima prepoznali potencijal kontinentalnog turizma ove nepravedno zapuštene regije. Prvi smo pokrenuli promociju i prodaju složenih aranžmana cjelovite regije Slavonije namijenjenih grupama što su prepoznale i brojne agencije i brojne direktne grupe koje nas godinama „hodočaste“ – većina na nekoliko dana.

Kako je projekt destinacijskog turizma regije Slavonije društveno koristan za sve, naivno smo mislili da će nas politika svih razina poduprijeti u utopijskom zanosu. Kako se to nije dogodilo, a čovjek od nečega mora plaćati račune, vrlo smo brzo specijalizirali učenička putovanja svih generacija. Jedina smo agencija iz Slavonije koja dobijala poslove u srednjim školama diljem Hrvatske uključujući i centre s najvećom konkurencijom poput Zagreba, Rijeke, Osijeka, Pule... Ujedno smo radili s većinom od oko 500 slavonskih osnovnih škola. Nadamo se da je za nazvati se specijalistom za učenike dovoljno preko 10.000 djece za koju smo organizirali putovanja? Ako je, izgleda da i ova putovanja rasturamo...

Posebno smo ponosni na činjenice da:

  • Nikada nismo prepisali program od druge agencije već su do svakog zareza naši i originalni
  • Sve smo programe osobno prošli, provjerili i realizirali
  • Svaka fotografija koju vidite na ovoj stranici fotkana je na jednom od naših putovanja (osim malog dijela promotivnih samih pružatelja usluge)
  • Za sve što objavimo ili ponudimo imamo daleko najpošteniji odnos cijene i kvalitete (često najeftiniji, kada nismo – kvaliteta druge agencije je ispod naše)

Dnevna doza NEXT STEP-a na našim profilima:

Super putovanja i akcije na tvom mailu. Može?