Nextstep

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO: Paketi za putnike izvan RH

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO

Paketi za putnike izvan RH

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO: CANNAFEST: Preko 30.000 posjetitelja i 250 izlagača!

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO

CANNAFEST: Preko 30.000 posjetitelja i 250 izlagača!

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO: CANNAFEST: Popusti na sjeme

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO

CANNAFEST: Popusti na sjeme

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO: CANNAFEST: Oprema na popustu

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO

CANNAFEST: Oprema na popustu

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO: PRAG: Obilazak uz vodiča

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO

PRAG: Obilazak uz vodiča

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO: PRAG: Clubbing u najboljim klubovima

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO

PRAG: Clubbing u najboljim klubovima

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO: PRAG: 420 krstarenje Vltavom uz jox

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO

PRAG: 420 krstarenje Vltavom uz jox

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO: PRAG: Jazz live warm up

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO

PRAG: Jazz live warm up

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO: CANNAFEST: Povratak s hrpom gratisa!

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO

CANNAFEST: Povratak s hrpom gratisa!

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO: PRAG: Odlično pivo i homegrown ganja

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO

PRAG: Odlično pivo i homegrown ganja

CANNAFEST 2017: Paket bez prijevoza - RASPRODANO

10.11.2017 - 12.11.2017

3 DANA / 2 NOĆENJA

IZ: Države izvan RH 1/3 soba / Države izvan RH 1/2 soba / Države izvan RH 1/1 soba

VRIJEDNOST VIŠE:

UKLJUČUJE: 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Pragu, obilazak atrakcija Praga s vodičima i grupama iz Hrvatske, rezervaciju ulaznice za Cannafest i ulaz bez čekanja, mogućnost ekskluziva Next step partyja – 420 krstarenje Vltavom uz jox, clubbing u naj klubovima i jazz live   

Države izvan RH 1/3 soba

470 kn

Države izvan RH 1/2 soba

540 kn

Države izvan RH 1/1 soba

760 kn
Rezerviraj

Plan putovanja

DAN 1:

Sastanak s vodičima i grupama iz Hrvatske – PRAG i Staro mesto – Osvježenje u pivnici – CANNAFEST PRAG 2017: dan za pregled cijena i kupnju limitiranih edicija sjemena – Weed shopping – NEXT STEP 420 PARTY: noćni cruise brodom po Vltavi i atrakcije Praga uz jox – NEXT STEP PARTY: clubbing u najboljim praškim klubovima

Sastanak s ekipom iz Hrvatske koja dolazi organizirano i s vodičima ispred New Yorker trgovine na trgu Vaclavske Namesty oko 10.30 h. Direktno dolazimo pa ćete se trebati čuti s vodičem. Svi ćete prije polaska dobiti Završno pismo sa kontaktima vodiča, voucher da se možete prijaviti u hotel kada vam odgovara i vremenski raspored aktivnosti kako bi se mogli priključiti grupama u obilascima i partyjima. Vaša je obveza doći samostalno i na vrijeme na mjesto sastanka te se u svakom slučaju dogovoriti s vodičem. 

Kratki obilazak naj stvari centra i tečaj preživljavanja u Pragu: stara gradska vjećnica sa slavnim astronomskim satom Praha Orloj iz 1410. god. koji svakih sat vremena zabavlja turiste posebnom predstavom; spomenik Janu Husu – češkom reformatoru i teologu koji je spaljen na lomači zbog propovijedanja protiv korupcije u crkvi; najpoznatija gotička građevina i crkva Majke Božije Pred Tynom; barokna crkva sv. Nikole; nekadašnji glavni ulaz u utvrđeni stari grad i početno mjesto krunjenja čeških kraljeva Prašna vrata; trgovačka ulica Celetna ulica...

Odlazak do mjenjačnice koja vas neće preveslati kod mijenjanja love pa odlazak do pivnice na osvježenje od puta i odmor dok se stvari s domaćima ne dogovore. Češka piva su najbolja na svijetu??? Kod nas miješati piva – ne baš! Miješati češka piva – slobodno! Garantiramo kako sutra nema nuspojava. 

Usput vam pokazujemo gdje su fast foodovi, pokoji povoljniji restoran, marketi, shopping zone... korisne stvari koje će dobro doći za uštedu love i samostalnu briju po Pragu. 

WEED SHOPPING. Podsjećamo kako je PRODAJA ILEGALNA (konzumacija dozvoljena, pogledajte naš web) pa vas upućujemo gdje, što i kako uz diskreciju i STRPLJENJE – PONAVLJAMO STRPLJENJE – JER NA OVO NISMO OBAVEZNI !!!! Jedan gram je negdje oko 10 eura, a ta cijena je svugdje normalna i držite je se.  

Do 13.30 h trebate biti u hotelu 3* kako bi se svi prijavili i dogovorili za kasnije. Grupa iz hotela oko 15.00 h kreće na CANNAFEST PRAG 2017. sa metroom. Preporučljivo je da idete s nama kako bi vam riješili ulaznice i uveli vas na Cannafest. Druga je mogućnost da pričekate grupu direktno na sajmu Holešovice i Cannafestu.   

Slobodno vrijeme. Povratak u hotel metroom prema vlastitim željama. 

Navečer za vas imamo super opciju (uz nadoplatu) koju preporučavamo kao jedinstven lijepi doživljaj – NEXT STEP 420 PARTY: noćni WEED CRUISE brodom po Vltavi i atrakcije Praga uz jox. Već je postala tradicija da svake godine prije 22.00 h odlazimo na brod sa vlastitom opremicom, odemo na vanjsku palubu, naručimo cugu, zapalimo, uživamo u prekrasnom Pragu noću i super se skompamo sa ostatkom ekipe iz busa. Weed verzija jedne od najposjećenijih turističkih usluga Praga. Meditirajuće :)

Nakon weed cruise iskustva, opcija (uz nadoplatu) NEXT STEP clubbing u 1 od najboljih klubova Praga. Slobodno vrijeme. 

DAN 2:

Turistički obilazak Praški dvorac, Hradčani i Mala Strana – Slobodno vrijeme u centru Praga – CANNAFEST PRAG 2017. – Usluge za profesionalce iz konoplja businessa na Cannafestu – NEXT STEP PARTY: Jazz live – Clubbing u najboljim praškim klubovima

Doručak do 9.30 h. Grupa oko 10.00 h autobusom odlazi posjetiti Praški dvorac i Hradčane, a vi trebate biti gore na dvorcu oko 10.30 h kako bi se priključili razgledu. U autobusima neće biti mjesta, ali javni prijevoz nije problem. 

Razgledavamo dvorac: Daliborova kula nazvana po zatvoreniku koji je hranu dobivao u zamjenu za sviranje violine, Zlatna ulica koja ime dobiva prema obrtima zlatara; bazilika sv. Jure iz 10. st. , Toranj baruta koji je bio – dom praških alkemičara; gotička katedrala sv. Vida za čije je dovršenje trebalo čak 5 stoljeća, prijestolnica čeških vladara Stara kraljevska palača ispred čijeg ulaza stražari počasna straža koja se paradno mijenja svaki dan u 12.00 h...

Spuštamo se prema Maloj Strani, četvrti prepunoj malih galerija, suvenirnica, manjih palača, vrtova i ugostiteljskih objekata, prema najpoznatijem simbolu Praga – Karlovom mostu. Prelaskom mosta dolazimo do Stare Mesto i dijela prepunog suvenirnica te do Alkemičarskog sata. Slobodno vrijeme u centru.  

Samostalan odlazak na CANNAFEST PRAG 2017. javnim prijevozom ili sobodno. Cannafest nije isključivo marihuana događanje već sagledava sve aspekte korisnosti biljke kanabisa za ljudsko društvo, osobito naglašavajući medicinsku upotrebu industrijske i indijske konoplje. No, svi koji žele znatno povoljnije kupiti apsolutno sve oko kanabisa i koji žele ok briju, imat će to prilike sa desecima tisuća istomišljenika. 

REKREATIVNI PUTNICI će moći razgledati sajam sa više od 150 izlagača, KUPITI SVU OPREMU I SJEME SA DO 50% POPUSTA – ISPLATI SE, sudjelovati u radionicama, kušati jela i pića od cannabisa, pogledati filmove i performanse na temu, posjetiti umjetničke izložbe, pogledati konferenciju koja uključuje najveće svjetske stručnjake u raznim područjima, opuštati se uz proizvode u rolls & smoking chillout zoni, uživati u dnevnim koncertima/partyjima... 

PUTNICI PROFESIONALCI U POSLOVIMA S PODRUČJA KONOPLJE  nam se mogu obratiti kako bi im s organizatorima Cannafesta dogovorili štand, sudjelovanje u konferenciji ili potrebne sastanke s potencijalnim partnerima koji sudjeluju na sajmu. Naša agencija podržava sve aspekte iskoristivosti konoplje i rado ćemo pomoći ljudima koji su se hrabro uhvatili u koštac sa nazadnim zakonima. Tu nema boljeg načina nego osigurati prenošenje informacija i rješenja od stručnjaka iz cijelog svijeta.  

Povratak u hotel metroom prema željama.  

Navečer ponovno posebno osmišljena ponuda za naše putnike (uz nadoplatu). Prvo odlazak oko 21.00 h u privatni klub u centru Praga na JAZZ LIVE gdje će samo našima nekoliko sati svirati vrhunski jazz band. U ovome guštaju i oni koji inače ne vole jazz, a dobar je sadržaj do ponoći kada kreće noćni život u Pragu.

Opcija (uz nadoplatu) nastavka nakon jazza s NEXT STEP clubbingom u 1 od najboljih klubova Praga. Slobodno vrijeme. 

DAN 3:

CANNAFEST PRAG 2017. – Shopping u Brnu ili Exalibur centru uz kanabis bakljadu – Povratak u večernjim satima

Doručak do 9.30 h. Odjava iz hotela oko 10.00 h i odlazak na CANNAFEST PRAG 2017. – najveći svjetski sajam kanabisa! Do sada točno znate što se nudi i gdje se što nalazi pa ostaje za isprobati niz proizvoda koje niste uspjeli prvi dan. DANAS SU CIJENE NAJPOVOLJNIJE PA TO ISKORISTITE! Na sajmu ostajemo do 13.00 h nakon čega slijedi povratak kući.

Vidimo se slijedeći puta ;) 

CIJELI PROGRAM U PDF-U

PREUZMI

NAČIN REZERVACIJE I PLAĆANJA:

Za potvrdu putovanja potrebno je ispuniti prijavnicu, potpisati Ugovor o putovanju i uplatiti odmah nakon potpisivanja Ugovora cjelokupan iznos.  Osim naše adrese i IBAN-a koje imate na vrhu dokumenta, trebat će vam i naš BIC/SWIFT: ZABAHR2X. 

Po zakonima RH Ugovor o putovanju štiti putnika od svake neočekivane štete od strane putničke agencije te svaka RH agencija za to ima obvezno osiguranje čime su i vaše uplate osigurane! Molimo uzeti u obzir da za inozemne uplate treba i do 2-3 dana da sjednu na naš račun.    


UPOZORENJE POSJETITELJIMA

Putovanje je namijenjeno isključivo punoljetnim osobama od minimalno 18 godina starosti. Slobodno korištenje kanabisa i njegovih proizvoda dozvoljeno je samo na području Republike Češke, odnosno, na lokacijama diljem Praga u koje će vas vodiči uputiti na licu mjesta.

 Putnici moraju biti svjesni kako se u drugim državama kroz koje na putu prolazimo (Slovenija, Mađarska, Austrija, Slovačka) na posjedovanje kanabisa gleda restriktivno i da su za većinu spomenutih država posjedovanje istog nosi drastične zakonske posljedice pa i kaznu zatvora! Iz tog razloga upozoravamo putnike da ni u kom slučaju na putovanje ne nose sa sobom nikakve proizvode od kanabisa jer bi u slučaju policijske kontrole mogli biti privedeni, a cijeli autobus zbog gluposti pojedinca zadržan i pretresen. 

Tu osobito apeliramo da se ni slučajno ne unosi nešto u Hrvatsku kako cijelo putovanje zbog neodgovornih pojedinaca ne bi završilo sa nepotrebnim problemima. U slučaju da do takve situacije i dođe, pojedinca koji nije slušao naš savjet zbog ostatka grupe ostavljamo nadležnoj policiji i nastavljamo bez njega. 

Kratko i jasno – što želite i imate, obavite na području Republike Češke. Ako ni zbog čega drugog, molimo da to ne radite zbog nas jer smo vam prvi kao agencija, riskirajući brojne osude, osigurali zakonski prihvatljivo putovanje ovog tipa. 

Cijena uključuje

  • Smještaj u hotelu 3* u Pragu U 1/3 sobama na bazi 2 noćenja s doručkom
  • Razgledavanje Praga prema programu s vodičima i grupama iz Hrvatske 
  • Rezervaciju ulaznice za Cannafest i party usluge
  • Pomoć u weed shoppingu
  • Osiguranje turističkog aranžmana i jamčevina putovanja
  • Troškove organizacije i PDV

Cijena ne uključuje

Sve što nije posebno naglašeno u prethodnoj točki

Moguće grupne nadoplate

  • Festivalska ulaznica na Cannafest (15 eura) - 115 kn
  • Noćni cruise brodom po Vltavi i atrakcije Praga uz jox (11 eura) - 80 kn
  • Jazz live (8 eura) - 60 kn
  • Clubbing u naj klubovima Praga (4 eura/večer) - 30 kn

Video galerija

Korak si do putovanja. Prijavi se!

Mjesto polaska
Ime
Prezime
E-mail
Telefon/mob

Putni blog & vijesti

Dnevna doza NEXT STEP-a na našim profilima:

Super putovanja i akcije na tvom mailu. Može?