Nextstep

CANNAFEST 2018: Paket bez prijevoza - 73 eura: Paketi za putnike izvan RH

CANNAFEST 2018: Paket bez prijevoza - 73 eura

Paketi za putnike izvan RH

CANNAFEST 2018: Paket bez prijevoza - 73 eura: CANNAFEST: Preko 30.000 posjetitelja i 250 izlagača!

CANNAFEST 2018: Paket bez prijevoza - 73 eura

CANNAFEST: Preko 30.000 posjetitelja i 250 izlagača!

CANNAFEST 2018: Paket bez prijevoza - 73 eura: CANNAFEST: Popusti na sjeme

CANNAFEST 2018: Paket bez prijevoza - 73 eura

CANNAFEST: Popusti na sjeme

CANNAFEST 2018: Paket bez prijevoza - 73 eura: CANNAFEST: Oprema na popustu

CANNAFEST 2018: Paket bez prijevoza - 73 eura

CANNAFEST: Oprema na popustu

CANNAFEST 2018: Paket bez prijevoza - 73 eura: PRAG: Obilazak uz vodiča

CANNAFEST 2018: Paket bez prijevoza - 73 eura

PRAG: Obilazak uz vodiča

CANNAFEST 2018: Paket bez prijevoza - 73 eura: PRAG: Clubbing u najboljim klubovima

CANNAFEST 2018: Paket bez prijevoza - 73 eura

PRAG: Clubbing u najboljim klubovima

CANNAFEST 2018: Paket bez prijevoza - 73 eura: PRAG: 420 krstarenje Vltavom uz jox

CANNAFEST 2018: Paket bez prijevoza - 73 eura

PRAG: 420 krstarenje Vltavom uz jox

CANNAFEST 2018: Paket bez prijevoza - 73 eura: CANNAFEST: Povratak s hrpom gratisa!

CANNAFEST 2018: Paket bez prijevoza - 73 eura

CANNAFEST: Povratak s hrpom gratisa!

CANNAFEST 2018: Paket bez prijevoza - 73 eura: PRAG: Odlično pivo i homegrown ganja

CANNAFEST 2018: Paket bez prijevoza - 73 eura

PRAG: Odlično pivo i homegrown ganja

CANNAFEST 2018: Paket bez prijevoza - 73 eura

02.11.2018 - 04.11.2018

3 DANA / 2 NOĆENJA

IZ: Države izvan RH 1/3 soba / Države izvan RH 1/2 soba / Države izvan RH 1/1 soba

VRIJEDNOST VIŠE:

UKLJUČUJE: 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Pragu, obilazak atrakcija Praga s vodičima i grupama iz Hrvatske, rezervaciju ulaznice za Cannafest i ulaz bez čekanja, mogućnost ekskluziva partyja – 420 krstarenje Vltavom uz jox i 100+ ljudi, clubbing u naj klubovima

Države izvan RH 1/3 soba

550 kn

Države izvan RH 1/2 soba

640 kn

Države izvan RH 1/1 soba

850 kn
Rezerviraj

Plan putovanja

DAN 1:

Sastanak s vodičima i grupama iz Hrvatske – PRAG i Staro mesto – Weed shopping – CANNAFEST PRAG 2018: dan za pregled cijena

- SASTANAK s ekipom iz Hrvatske koja dolazi organizirano i s vodičima ISPRED New Yorker trgovine na trgu Vaclavske Namesty oko 10.30 h. Direktno dolazimo pa se trebati čuti s vodičem. Svi ćete prije polaska dobiti Završno pismo sa kontaktima vodiča, voucher da se možete prijaviti u hotel kada vam odgovara i vremenski raspored aktivnosti kako bi se mogli priključiti grupama u obilascima i partyjima. Vaša je obveza doći samostalno i na vrijeme na mjesto sastanka te se u SVAKAKO JAVITI VODIČU!!!

- PRAG obilazak: stara gradska vjećnica sa astronomskim satom Praha Orloj, spomenik Janu Husu, najpoznatija gotička građevina - crkva Majke Božije Pred Tynom, nekadašnji glavni ulaz u utvrđeni grad Prašna vrata; trgovačka Celetna ulica...

- Odlazak do mjenjačnice koja vas neće preveslati kod mijenjanja love! Informacije gdje piti, jesti, kupovati...

- WEED SHOPPING. Podsjećamo kako je PRODAJA ILEGALNA (konzumacija dozvoljena, pogledajte naš web) pa vas upućujemo gdje, što i kako uz diskreciju i STRPLJENJE JER NA OVO NISMO OBAVEZNI !!!! Jedan gram je negdje oko 10 eura, a ta cijena je svugdje normalna i držite je se..

Ako se niste našli s nama ranije, NAJKASNIJE do 13.30 h trebate biti u hotelu 3* kako bi se svi prijavili i dogovorili ostale aktivnosti. Grupa iz hotela oko 15.00 h kreće na CANNAFEST PRAG 2018. sa metroom i SVI MORAJU IĆI ZAJEDNO kako bi vas uveli unutra!!!

- Sastanak s vodičem u 19.30 h ispred sajma i povratak u hotel metroom. KUPITI NA KIOSKU VIŠE KARTI ZA METRO PO 24 CZK kako će nam trebati, a automati na stanicama su katastrofa! Oni koji ostanu, vraćaju se sami! Noćenje.

DAN 2:

PRAG – Praški dvorac, Hradčani, Mala Strana i slobodno u centru – CANNAFEST PRAG 2018. – 420 noćni cruise brodom po Vltavi i atrakcije Praga uz jox – Clubbing u najboljim praškim klubovima

- Doručak. Grupa oko 10.00 h autobusom odlazi na obilazak Praškog dvorca, Hradčana i Male strane: Daliborova kula, Zlatna ulica, bazilika sv. Jure, Toranj baruta– dom praških alkemičara; gotička katedrala sv. Vida, prijestolnica čeških vladara Stara kraljevska palača, Mala Strana, najpoznatiji simbol Praga – Karlov most...

- TREBATE biti gore na dvorcu oko 10.30 h kako bi se priključili razgledu!!! U autobusima neće biti mjesta, zakonski ih ne smijemo prekrcavati, ali javni prijevoz nije problem.

- Prelaskom mosta dolazimo do centra. Slobodno vrijeme u centru i samostalni odlazak metroom na CANNAFEST PRAG 2018.! Pitajte vodiča što vas zanima kako ne bi bilo nezadovoljstva!

- REKREATIVNI PUTNICI moći će razgledati sajam sa 300 najvećih svjetskih firmi iz kanabis industrije, kupiti svu opremu i sjeme do 50% popusta – isplati se, sudjelovati u radionicama, kušati jela i pića od cannabisa, pogledati filmove i performanse na temu, posjetiti izložbe, pogledati konferenciju koja uključuje najveće svjetske stručnjake u raznim područjima, kulirati u rolls & smoking chillout zoni, uživati u dnevnim koncertima/partyjima...

- PUTNICI PROFESIONALCI U KANABIS INDUSTRIJI  nam se mogu obratiti kako bi im s organizatorima Cannafesta dogovorili štand, sudjelovanje u konferenciji ili potrebne sastanke s potencijalnim partnerima koji sudjeluju na sajmu.

- Povratak u hotel metroom prema željama. Za one koji idu na brod (a to su manje-više svi), NAJKASNIJE KRENUTI SA SAJMA U 19.30 h jer vam treba barem 45 minuta do hotela kako je sajam na zadnjoj stanici crvene metro linije Letnany!

- Opcija noćni 420 WEED CRUISE brodom po Vltavi i atrakcije Praga uz jox. Tradicija da svake godine prije 22.00 h odlazimo na brod sa vlastitom opremicom, odemo na vanjsku palubu, naručimo cugu, zapalimo, uživamo u prekrasnom Pragu noću i super se skompamo sa ostatkom ekipe iz buseva. Weed verzija jedne od najposjećenijih turističkih usluga Praga sa obično preko 100 prijavljenih. Meditirajuće :)

- Opcija CLUBBING + osigurani lokalni prijevoz do hotela ujutro. Odlazimo odmah poslije broda u jedan od najboljih klubova Praga na čagu, a oko 3.30 h ujutro imamo organizirani lokalni autobus do hotela.

DAN 3:

CANNAFEST PRAG 2018.

Doručak do 9.30 h. Odjava iz hotela oko 10.00 h i odlazak na CANNAFEST PRAG 2018. – najveći svjetski sajam kanabisa! Do sada točno znate što se nudi i gdje se što nalazi pa ostaje za isprobati niz proizvoda koje niste uspjeli prvi dan. DANAS SU CIJENE NAJPOVOLJNIJE PA TO ISKORISTITE! Grupa na sajmu ostajemo do 13.00 h da se znate oprostiti s novim frendovima koje ćete sigurno naći :)

Vidimo se slijedeći puta ;) 

CIJELI PROGRAM U PDF-U

PREUZMI

Način rezervacije i plaćanja

Za potvrdu putovanja potrebno je ispuniti prijavnicu, potpisati Ugovor o putovanju i uplatiti odmah nakon potpisivanja Ugovora cjelokupan iznos.  Osim naše adrese i IBAN-a koje imate na vrhu dokumenta, trebat će vam i naš BIC/SWIFT: ZABAHR2X. 

Po zakonima RH Ugovor o putovanju štiti putnika od svake neočekivane štete od strane putničke agencije te svaka RH agencija za to ima obvezno osiguranje čime su i vaše uplate osigurane! Molimo uzeti u obzir da za inozemne uplate treba i do 2-3 dana da sjednu na naš račun.    


Odricanje od odgovornosti

Next step se u ovom putovanju nalazi isključivo u svojstvu organizatora putovanja te pružanja usluga prema važećim zakonskim propisima republike Hrvatske. Naglašavamo kako ovim programom agencija ne potiče niti daje svoj stav oko legalnosti konoplje/kanabisa niti ima namjeru kršiti zakonske propise Republike Hrvatske. Cjelokupnu ponudu u Pragu, vezanu uz cannabis, isključivo provode i nude naši češki partneri u skladu sa važećim zakonskim propisima Republike Češke.

Svi naši putnici punoljetni su građani ove zemlje koji samostalno donose svoje odluke i kao takvi su individualno odgovorni za sva eventualna kršenja zakona kako su već u samom startu ovog programa upozoreni na zakonske posljedice donošenja proizvoda od kanabisa u Hrvatsku.

Dakle, u slučaju kršenja zakona RH odgovornost treba snositi pojedinac, ne agencija niti ostali putnici koji se nisu ogriješili o zakone. U ovome slučaju agencija stavom (ne neodgovornim ponašanjem) želi ljudima ponuditi sve oblike dobre zabave za koju smatramo da nije destruktivna i (pretjerano) štetna za zdravlje dok bavljenje lažnim moralističkim stavovima ostavljamo političarima i svima koji ne znaju čitati.

O Cannafestu i Next step prvim Europskim kanabis putovanjima

CANNAFEST PRAG - NAJVEĆI SVJETSKI SAJAM KANABISA

Češka je zemlja koja je prije 20 godina tolerirala kanabis. I dok je bio nezakonit, nije bilo čudno vidjeti policajce da zapale, a u samom centru Praga je bio klub koji je u najpoznatijem svjetskom Eyewitness vodiču bio naveden kao mjesto gdje si možete riješiti ganju. Već godinama svaki odrasli državljanin Češke smije posaditi 5 vlastitih biljaka čime je omogućemo samoliječenje, ali i izbjegnuta monopolizacija biljke od strane farmacije i krupnog kapitala.

Prvi Cannafest 2010. postaje medijski eksponirani predvodnik češkog pokreta za legalizaciju kao prvi komercijalni događaj koji dovodi svjetsku kanabis industriju. U to vrijeme se odlučuje tko će i na koji način proizvoditi i distribuirati kanabis pa je Cannafest "trn u oku" vrlim vođama koji pod krinkom moralizma, ali s namjerom osiguravanja monopolizma i izbacivanja aktivista za legalizaciju kanabisa iz komercijalne priče, na sve zakonske načine pokušavaju spriječiti odvijanje sajma. No, kako je Češka ipak kud i kamo zakonska država, u tome ne uspijevaju i rađa se kultni sajam.

Danas je Cannafest, od skromnih početaka s jedva nakupljenih, mahom lokalnih, stotinjak štandova narastao u izlog svjetske kanabis industrije s preko 300 štandova gdje dolaze svi koji u svijetu nešto znače. Tako nije bio problem zapaliti s pokojnim Francom iz Greenhouse-a ili popričati s likovima poput kultnog Shantibabe, Howarda Marxa, obitelji Dronkers iz Sensia i niza drugih.

Kako je sajam i dalje aktivistički (priča o podjeli komercijalnog plijena još traje), svake godine dovode niz svjetskih aktivista, liječnika, znanstvenika, bolesnih ljudi koji su se izliječili i svakog tko bi mogao objektivno prenijeti priču o korisnosti biljke, posjetitelji imaju sjajnu priliku besplatno se educirati o gotovo svim aspektima biljke.  Naravno, političare i dalje boli pa šalju policiju gnjaviti ljude ispred oko pušenja (zabranjeno je javno pušenje pa dobijete kaznu do 500 kn) i tu i tamo upasti u VIP napraviti raciju.

No, Cannafest je godinama tu, a vjerujemo da će i ostati :)


NEXT STEP - PRVA EUROPSKA PROFESIONALNA AGENCIJSKA PUTOVANJA NAMIJENJENA KORISNICIMA KANABISA

Kako je naša agencija često vodila grupe u Prag, tamo smo stekli dosta prijatelja. U jednom birtijskom druženju 2012. s ekipom uz odlično pivo i istu takvu pljugicu, frend iz Praga nam je spomenuo: "Hej, imaš tu nekakav sajam kanabisa koji izgleda zanimljiv. Biš' li ti to radio?". Normalno, prva pomisao mi je kao vlasniku bila: "Sranje, izmaltretirat će me murija!" Druga je bila:"Tko ga jebe, idemo nešto konačno javno pomaknuti s mjesta!"

Krenuli smo u pripremu i već slijedeće godine upali sa 70.000 letaka na 15 najvećih ljetnih festivala. Bilo je zanimljivo gledati oduševljenje i paranoju ljudi dok smo dijelili letke s 2 ukrštena joxa. Ljudi svih generacija su sa smješkom uzimali letak, ali stalno tražili očima gdje ih snima skrivena kamera ili murija. Normalno, uslijedile su i gnjavaže "jakih snaga", ali me je iznenadilo da nisu bile žestoke kako sam očekivao.

Prve godine sam na toj promociji spušio poprilično love i išli smo s nekoliko auta umjesto busa jer nam nitko nije vjerovao da je to legalno. Uslijedile su godine vlastitog učenja o svim aspektima biljke i prenošenje znanja bez dlake na jeziku pa smo slijedeće godine dobili prvih 55 putnika. Nakon toga godinama ide nekoliko autobusa.

ideja je bila - i još uvijek je - imenom i prezimenom kao vlasnik firme stati javno za legalizaciju kanabisa u Hrvatskoj te, koliko god moguće, educirati ljude da o njoj pričamo temeljem znanosti i argumenata bez laži i gluposti, ali i pružiti sav support pravim aktivistima i osobito growerima. Groweri na našem putovanju imaju posebno mjesto i svakako im se trudimo osigurati dodatne popuste i gratise kako se radi o ljudima koji su stup legalizacije i svakodnevno veliki dio njih riskira zatvor kako bi pomogao u liječenju bolesnih kanabis uljem. No, samo je putovanje prvo agencijsko putovanje koje je, uz uobičajene atrakcije, ponudilo ekskluzivne kanabis sadržaje koje možete vidjeti u planu puta.

Na putovanje idu obični ljudi svih generacija, interesa i staleža. Kada nakon svakog stajanja iza nas ne bi ostajao oblak dima, nitko ne bi primjetio razliku između običnog agencijskog putovanja i ovog. Naravno, uz odličnu zabavu svatko tko si želi kupiti bilo što, na sajmu prolazi povoljnije.

Putovanje je, koje kao ekskluzivni promotivni zastupnik Cannafesta promoviramo, tu da još dugo ostane. Baš kao i sam Cannafest...

Cijena uključuje

 • Smještaj u hotelu 3* u Pragu u 1/1, 1/2 ili 1/3 sobama na bazi 2 noćenja s doručkom
 • Razgledavanje Praga prema programu s vodičima i grupama iz Hrvatske 
 • Rezervaciju ulaznice za Cannafest i party usluge
 • Pomoć u weed shoppingu
 • Osiguranje turističkog aranžmana i jamčevina putovanja
 • Troškove organizacije i PDV

Cijena ne uključuje

Sve što nije posebno naglašeno u prethodnoj točki

Moguće grupne nadoplate

 • Festivalska ulaznica na Cannafest - REZERVACIJA (plaćanje 15 eura na licu mjesta) - 115 kn
 • Noćni 420 WEED CRUISE brodom po Vltavi i atrakcije Praga uz jox (12 eura) - 95 kn
 • Zdravstveno osiguranje (6 eura) - 45 kn
 • Osiguranje od nesretnog slučaja (uz zdravstveno, 4 eura) - 30 kn
 • Osiguranje od otkaza putovanja (11 eura) - 80 kn

Video galerija

Korak si do putovanja. Prijavi se!

Mjesto polaska
Ime
Prezime
E-mail
Telefon/mob

Putni blog & vijesti

Dnevna doza NEXT STEP-a na našim profilima:

Super putovanja i akcije na tvom mailu. Može?