Nextstep

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO: 5. Cannafest putovanje

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO

5. Cannafest putovanje

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO: CANNAFEST: Preko 30.000 posjetitelja i 250 izlagača!

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO

CANNAFEST: Preko 30.000 posjetitelja i 250 izlagača!

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO: CANNAFEST: Odaberi sjeme na sniženju

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO

CANNAFEST: Odaberi sjeme na sniženju

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO: CANNAFEST: Oprema na popustu

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO

CANNAFEST: Oprema na popustu

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO: PRAG: Obilazak uz vodiča

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO

PRAG: Obilazak uz vodiča

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO: PRAG: Clubbing u najboljim klubovima

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO

PRAG: Clubbing u najboljim klubovima

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO: PRAG: 420 krstarenje Vltavom uz jox

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO

PRAG: 420 krstarenje Vltavom uz jox

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO: PRAG: Jazz live warm up

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO

PRAG: Jazz live warm up

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO: CANNAFEST: Povratak s hrpom gratisa!

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO

CANNAFEST: Povratak s hrpom gratisa!

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO: PRAG: Odlično pivo i homegrown ganja

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO

PRAG: Odlično pivo i homegrown ganja

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO: CANNAFEST: Ulaz bez redova

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO

CANNAFEST: Ulaz bez redova

Putovanje Cannafest Prag 2017. - RASPRODANO

FM -80 KN do 29.09.2017

09.11.2017 - 12.11.2017

3 DANA / 2 NOĆENJA

IZ: Zagreb / Osijek

VRIJEDNOST VIŠE:

Peta godina putovanja - trebamo li do sada uopće što navoditi?! Ukratko, sve od super zabave i kanabisa što vam Cannafest sajam i Prag mogu ponuditi u 3 dana i to uz odličnu produkciju samog putovanja. I svakako sadržaji koje ne nudi niti jedna druga agencija!

Zagreb

950 kn

Osijek

940 kn
Rezerviraj

Plan putovanja

DAN 0:

Polazak u četvrtak 9.11.2017. i noćna vožnja

Polazak iz OSIJEKA U 18 H (parking između Bille i Karake) i ZAGREBA U 22 H (ugibalište ispred ulaza u dvoranu „Lisinski“). Noćna vožnja prema Češkoj uz redovne pauze. 

DAN 1:

PRAG i Staro mesto – Osvježenje u pivnici – CANNAFEST PRAG 2017:. dan za pregled cijena i kupnju limitiranih edicija sjemena – Weed shopping – NEXT STEP 420 PARTY: noćni cruise brodom po Vltavi i atrakcije Praga uz jox – NEXT STEP PARTY: clubbing u najboljim praškim klubovima

Dolazak u PRAG oko 10.00 h ujutro i iskrcaj na centralnom praškom trgu Vaclasavske Namesty.

Kratki obilazak naj stvari centra i tečaj preživljavanja u Pragu: stara gradska vjećnica sa slavnim astronomskim satom Praha Orloj iz 1410. god. koji svakih sat vremena zabavlja turiste posebnom predstavom; spomenik Janu Husu – češkom reformatoru i teologu koji je spaljen na lomači zbog propovijedanja protiv korupcije u crkvi; najpoznatija gotička građevina i crkva Majke Božije Pred Tynom; barokna crkva sv. Nikole; nekadašnji glavni ulaz u utvrđeni stari grad i početno mjesto krunjenja čeških kraljeva Prašna vrata; trgovačka ulica Celetna ulica...

Odlazak do mjenjačnice koja vas neće preveslati kod mijenjanja love pa odlazak do pivnice na osvježenje od puta i odmor dok se stvari s domaćima ne dogovore. Češka piva su najbolja na svijetu??? Kod nas miješati piva – ne baš! Miješati češka piva – slobodno! Garantiramo kako sutra nema nuspojava. 

Slobodno vrijeme. Povratak u hotel metroom prema vlastitim željama. 

Usput vam pokazujemo gdje su fast foodovi, pokoji povoljniji restoran, marketi, shopping zone... korisne stvari koje će dobro doći za uštedu love i samostalnu briju po Pragu. 

WEED SHOPPING. Podsjećamo kako je PRODAJA ILEGALNA (konzumacija dozvoljena, pogledajte naš web) pa vas upućujemo gdje, što i kako uz diskreciju i STRPLJENJE – PONAVLJAMO STRPLJENJE – JER NA OVO NISMO OBAVEZNI !!!! Jedan gram je negdje oko 10 eura, a ta cijena je svugdje normalna i držite je se. 

Nakon pivnice, odlazak u hotel 3* i prijava. Vrijeme za kratki odmor. 

Zajednički odlazak oko 15.00 h na CANNAFEST PRAG 2017. kako bi preuzeli ulaznice i uveli vas unutra. Prvi dan sajma najčešće nudi arhivsko sjeme i tzv. „first minute“ popuste na dobar dio proizvoda. Bez brige, sva 3 dana biti će i popusta i nagradnih igara.

Navečer za vas imamo super opciju (uz nadoplatu) koju preporučavamo kao jedinstven lijepi doživljaj – NEXT STEP 420 PARTY: noćni WEED CRUISE brodom po Vltavi i atrakcije Praga uz jox. Već je postala tradicija da svake godine prije 22.00 h odlazimo na brod sa vlastitom opremicom, odemo na vanjsku palubu, naručimo cugu, zapalimo, uživamo u prekrasnom Pragu noću i super se skompamo sa ostatkom ekipe iz busa. Weed verzija jedne od najposjećenijih turističkih usluga Praga. Meditirajuće :)

Nakon weed cruise iskustva, opcija (uz nadoplatu) NEXT STEP clubbing u 1 od najboljih klubova Praga. Slobodno vrijeme.

DAN 2:

Turistički obilazak Praški dvorac, Hradčani i Mala Strana – Slobodno vrijeme u centru Praga – CANNAFEST PRAG 2017. – Usluge za profesionalce iz konoplja businessa na Cannafestu – NEXT STEP PARTY: Jazz live – Clubbing u najboljim praškim klubovima

Doručak do 9.30 h. Oko 10.00 h autobusom odlazimo posjetiti Praški dvorac i Hradčane: Daliborova kula nazvana po zatvoreniku koji je hranu dobivao u zamjenu za sviranje violine, Zlatna ulica koja ime dobiva prema obrtima zlatara; bazilika sv. Jure iz 10. st. , Toranj baruta koji je bio – dom praških alkemičara; gotička katedrala sv. Vida za čije je dovršenje trebalo čak 5 stoljeća, prijestolnica čeških vladara Stara kraljevska palača ispred čijeg ulaza stražari počasna straža koja se paradno mijenja svaki dan u 12.00 h...

Spuštamo se prema Maloj Strani, četvrti prepunoj malih galerija, suvenirnica, manjih palača, vrtova i ugostiteljskih objekata, prema najpoznatijem simbolu Praga – Karlovom mostu. Prelaskom mosta dolazimo do Stare Mesto i dijela prepunog suvenirnica te do Alkemičarskog sata. Slobodno vrijeme u centru.

Oko 14.00 h odlazak iz centra na CANNAFEST PRAG 2017.! Nemojmo pobrkati stvari. Cannafest nije isključivo marihuana događanje već sagledava sve aspekte korisnosti biljke kanabisa za ljudsko društvo, osobito naglašavajući medicinsku upotrebu industrijske i indijske konoplje. No, svi koji žele znatno povoljnije kupiti apsolutno sve oko kanabisa i koji žele ok briju, imat će to prilike sa desecima tisuća istomišljenika.

REKREATIVNI PUTNICI će moći razgledati sajam sa više od 150 izlagača, KUPITI SVU OPREMU I SJEME I PO 50% POPUSTA – ISPLATI SE, sudjelovati u radionicama, kušati jela i pića od cannabisa, pogledati filmove i performanse na temu, posjetiti umjetničke izložbe, pogledati konferenciju koja uključuje najveće svjetske stručnjake u raznim područjima, opuštati se uz proizvode u rolls & smoking chillout zoni, uživati u dnevnim koncertima/partyjima... I, da – sve se može kupiti i (uglavnom) probati!

PUTNICI PROFESIONALCI U POSLOVIMA S PODRUČJA KONOPLJE  nam se mogu obratiti kako bi im s organizatorima Cannafesta dogovorili štand, sudjelovanje u konferenciji ili potrebne sastanke s potencijalnim partnerima koji sudjeluju na sajmu. Naša agencija podržava sve aspekte iskoristivosti konoplje i rado ćemo pomoći ljudima koji su se hrabro uhvatili u koštac sa nazadnim zakonima naše države. Tu nema boljeg načina nego osigurati prenošenje informacija i rješenja od stručnjaka iz cijelog svijeta. 

Slobodno vrijeme. Povratak u hotel metroom prema željama.

Navečer ponovno posebno osmišljena ponuda za naše putnike (uz nadoplatu). Prvo odlazak oko 21.00 h u privatni klub u centru Praga na JAZZ LIVE gdje će samo našima nekoliko sati svirati vrhunski jazz band. U ovome guštaju i oni koji inače ne vole jazz, a dobar je sadržaj do ponoći kada kreće noćni život u Pragu.

Opcija (uz nadoplatu) nastavka nakon jazza s NEXT STEP clubbingom u 1 od najboljih klubova Praga. Slobodno vrijeme. 

DAN 3:

CANNAFEST PRAG 2017. – Shopping u Brnu ili Exalibur centru uz kanabis bakljadu – Povratak u večernjim satima

Doručak do 9.30 h. Odjava iz hotela. Odlazak na CANNAFEST PRAG 2017. – najveći svjetski sajam kanabisa! Do sada točno znate što se nudi i gdje se što nalazi pa ostaje za isprobati niz proizvoda koje niste uspjeli prvi dan. DANAS SU CIJENE NAJPOVOLJNIJE PA TO ISKORISTITE! Na sajmu ostajemo do 13.00 h nakon čega slijedi povratak kući.

Stajanje pokraj velikih shopping centara u Brnu ili kod centra Exalibur na jednosatni shopping i paljenje zaliha u tradicionalnoj masovnoj bakljadi kako se marihuana ne smije prenositi preko granice. Zadnja razmjena dojmova u velikom krugu i uz trube kolike normalni ljudi normalno više ne motaju.  

Nastavak putovanja kući uz redovna stajanja za pauze. Molimo sve stvari koje su dozvoljene u Pragu riješiti prije češke  granice da nemamo pretres autobusa! Dolazak kući oko ponoći. Vidimo se slijedeći puta ;) 

CIJELI PROGRAM U PDF-U

PREUZMI

Upozorenje putnicima

Putovanje je namijenjeno isključivo punoljetnim osobama od minimalno 18 godina starosti. Slobodno korištenje kanabisa i njegovih proizvoda dozvoljeno je samo na području Republike Češke, odnosno, na lokacijama diljem Praga u koje će vas vodiči uputiti na licu mjesta.
Putnici moraju biti svjesni kako se u drugim državama kroz koje na putu prolazimo (Slovenija, Mađarska, Austrija, Slovačka) na posjedovanje kanabisa gleda restriktivno i da su za većinu spomenutih država posjedovanje istog nosi drastične zakonske posljedice pa i kaznu zatvora! Iz tog razloga upozoravamo putnike da ni u kom slučaju na putovanje ne nose sa sobom nikakve proizvode od kanabisa jer bi u slučaju policijske kontrole mogli biti privedeni, a cijeli autobus zbog gluposti pojedinca zadržan i pretresen.

Tu osobito apeliramo da se ni slučajno ne unosi nešto u Hrvatsku kako cijelo putovanje zbog neodgovornih pojedinaca ne bi završilo sa nepotrebnim problemima. U slučaju da do takve situacije i dođe, pojedinca koji nije slušao naš savjet zbog ostatka grupe ostavljamo nadležnoj policiji i nastavljamo bez njega.

Kratko i jasno – što želite i imate, obavite na području Republike Češke. Ako ni zbog čega drugog, molimo da to ne radite zbog nas jer smo vam prvi kao agencija, riskirajući brojne osude, osigurali zakonski prihvatljivo putovanje ovog tipa. 


Odricanje od odgovornosti

Next step se u ovom putovanju nalazi isključivo u svojstvu organizatora putovanja te pružanja usluga prema važećim zakonskim propisima republike Hrvatske. Naglašavamo kako ovim programom agencija ne potiče niti daje svoj stav oko legalnosti konoplje/kanabisa niti ima namjeru kršiti zakonske propise Republike Hrvatske. Cjelokupnu ponudu u Pragu, vezanu uz cannabis, isključivo provode i nude naši češki partneri u skladu sa važećim zakonskim propisima Republike Češke. 

Svi naši putnici punoljetni su građani ove zemlje koji samostalno donose svoje odluke i kao takvi su individualno odgovorni za sva eventualna kršenja zakona kako su već u samom startu ovog programa upozoreni na zakonske posljedice donošenja proizvoda od kanabisa u Hrvatsku. 

Dakle, u slučaju kršenja zakona RH odgovornost treba snositi pojedinac, ne agencija niti ostali putnici koji se nisu ogriješili o zakone. U ovome slučaju agencija stavom (ne neodgovornim ponašanjem) želi ljudima ponuditi sve oblike dobre zabave za koju smatramo da nije destruktivna i (pretjerano) štetna za zdravlje dok bavljenje lažnim moralističkim stavovima ostavljamo političarima i svima koji ne znaju čitati. 

Cijena uključuje

 • Prijevoz vrhunskim turističkim autobusom
 • Smještaj u hotelu 3* u Pragu u 1/3 sobi na bazi 2 noćenja s doručkom
 • Profesionalnog pratitelja putovanja (vodiča)
 • Razgledavanje Praga prema programu
 • Rezervaciju ulaznica za Cannafest i druge usluge
 • Odlazak u weed shopping
 • Osiguranje turističkog aranžmana i jamčevina putovanja
 • Troškove organizacije i PDV

Cijena ne uključuje

Sve što nije posebno naglašeno u prethodnoj točki.

Moguće grupne nadoplate

 • Doplata za 1/2 sobu (po osobi) - 60 kn
 • Doplata za 1/1 sobu - 200 kn
 • Festivalska ulaznica na Cannafest (3 dana), bez čekanja u redovima - 0 kn
 • NEXT STEP 420 PARTY: noćni cruise brodom po Vltavi i atrakcije Praga uz jox, 1. večer - 80 kn
 • NEXT STEP Jazz live, 2. večer - 60 kn
 • NEXT STEP clubbing u najboljim klubovima Praga, 1. i 2. večer (po večeri) - 30 kn
 • Zdravstveno osiguranje - 45 kn
 • Osiguranje od nesretnog slučaja (uz zdravstveno) - 25 kn
 • Osiguranje od otkaza putovanja - 60 kn

Video galerija

Korak si do putovanja. Prijavi se!

Mjesto polaska
Ime
Prezime
E-mail
Telefon/mob

Putni blog & vijesti

Dnevna doza NEXT STEP-a na našim profilima:

Super putovanja i akcije na tvom mailu. Može?