Nextstep

Amsterdam Special: Amsterdam Canna Special

Amsterdam Special

Amsterdam Canna Special

Amsterdam Special: NIGHTLIFE TOUR: paket s čak 10 klubova!

Amsterdam Special

NIGHTLIFE TOUR: paket s čak 10 klubova!

Amsterdam Special: COFFEE SHOP TOUR: Rezervacija poznatog shopa

Amsterdam Special

COFFEE SHOP TOUR: Rezervacija poznatog shopa

Amsterdam Special: CANNABIS TOUR BRODOM: Jedini smoke brod ;)

Amsterdam Special

CANNABIS TOUR BRODOM: Jedini smoke brod ;)

Amsterdam Special: VJETRENJAČE I TULIPANI TOUR: Zaanse Schans

Amsterdam Special

VJETRENJAČE I TULIPANI TOUR: Zaanse Schans

Amsterdam Special: GROW TOUR: Cannabis college

Amsterdam Special

GROW TOUR: Cannabis college

Amsterdam Special: GROW TOUR: Vrhunsko sjeme na popustu

Amsterdam Special

GROW TOUR: Vrhunsko sjeme na popustu

Amsterdam Special: NIGHTLIFE TOUR: top 3 klub Escape

Amsterdam Special

NIGHTLIFE TOUR: top 3 klub Escape

Amsterdam Special: NIGHTLIFE TOUR: 1 + 1 pivo gratis u Craft & Draft

Amsterdam Special

NIGHTLIFE TOUR: 1 + 1 pivo gratis u Craft & Draft

Amsterdam Special: Crvena četvrt

Amsterdam Special

Crvena četvrt

Amsterdam Special: COFFEE SHOP TOUR: karta za shopove

Amsterdam Special

COFFEE SHOP TOUR: karta za shopove

Amsterdam Special: GROW TOUR: Hash, Marijuana & Hemp muzej

Amsterdam Special

GROW TOUR: Hash, Marijuana & Hemp muzej

Amsterdam Special: Edibles na svakom koraku

Amsterdam Special

Edibles na svakom koraku

Amsterdam Special: VJETRENJAČE I TULIPANI TOUR: Bollenstreek

Amsterdam Special

VJETRENJAČE I TULIPANI TOUR: Bollenstreek

Amsterdam Special: AMSTERDAM NIGHTLIFE TOUR: Lovers Powerzone 1+1 gratis

Amsterdam Special

AMSTERDAM NIGHTLIFE TOUR: Lovers Powerzone 1+1 gratis

Amsterdam Special: Museum Vrolik

Amsterdam Special

Museum Vrolik

Amsterdam Special: Magic truffles

Amsterdam Special

Magic truffles

Amsterdam Special: Electric Ladyland

Amsterdam Special

Electric Ladyland

Amsterdam Special: COFFEE SHOP TOUR: legendarni shopovi

Amsterdam Special

COFFEE SHOP TOUR: legendarni shopovi

Amsterdam Special: Obilazak atrakcija

Amsterdam Special

Obilazak atrakcija

Amsterdam Special: Artis Micropia

Amsterdam Special

Artis Micropia

Amsterdam Special

FM -100 KN do 02.02.2018

12.03.2018 - 17.03.2018

6 DANA / 4 NOĆENJA

IZ: Zagreba / Osijeka / Rijeke

VRIJEDNOST VIŠE:

Jedino istinsko kanabis putovanje u Amsterdam ikada; Ekskluzivni kanabis sadržaji tijekom cijelog boravka koji uključuju brojna iznenađenja na licu mjesta (TBA); Škola growa od profesionalaca koji educiraju radnike u coffee shopovima, njihove dobavljače kao i test growere za seed banks; Jedini pljuga brod u Amsterdamu; Odličan paket noćnog života koji bi pojedinačno koštao 10-ak puta više; Hotel u gradu (ne okolici kao kod drugih agencija); Gratis posjet Kölnu i Münchenu uz đir po najboljim münchenskim pivnicama 

Zagreba

2.190 kn

Osijeka

2.290 kn

Rijeke

2.390 kn
Rezerviraj

Plan putovanja

DAN 1:

Polazak i vožnja kroz Europu – KÖLN

POLASCI ĆE BITI IZMEĐU 1.00 i 5.00 h, ovisno o mjestu polaska. Objavit ćemo ih točno kod garantiranja putovanja i javiti svima na e-mail najkasnije 5 dana prije putovanja u Završnom pismu sa svim informacijama!

Vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku uz redovne odmore za cugu/pljugu.

Dolazak navečer u KÖLN. Kratki obilazak Starog grada: nevjerojatna gotička Kölnska katedrala u koju stane 20.000 ljudi; stara Gradska vijećnica i Toranj vijećnice; crkva Velikog sv. Martina; obala Rajne... Slobodno vrijeme za rješavanje klope i drugih potreba.

Kako nas put do naše kanabis meke ne bi dotukao do kraja, smještaj u hotel 3* u Kölnu ili okolici. Naspavajte se jer sutra počinje show ;)

DAN 2:

AMSTERDAM i atrakcije – COFFEE SHOP TOUR & povijest kanabisa u Amsterdamu – Zajednička pljugica u jednom od poznatih coffee shopova – CANNABIS TOUR PO KANALIMA BRODOM – AMSTERDAM TOP NIGHTLIFE TOUR

Doručak. Odjava iz hotela i nastavak vožnje prema Nizozemskoj.

Dolazak u AMSTERDAM oko 11.00 h. Iskrcaj u centru i COFFEE SHOP TOUR: 

- Obilazak najbitnijih coffee shopova uz kratku povijest kako je krenula priča o najliberalnijem gradu svijeta počevši od prvih legalno otvorenih poput Ruslanda ili The Bulldoga 

- Po prvi puta IKADA grupna rezervacija u jednom od velikih i poznatijih coffee shopova!!! 

- Naša karta coffee shopova za snalaženje u slobodnom vremenu; označene turističke zamke i ponajbolji lokalni shopovi izvan turističkih zona

Tko je prvi puta u Amsterdamu mora biti svjestan da su gotovo svi coffee shopovi jako mali pa je grupu jako teško zajedno smjestiti u jedan. S druge strane, zabranjeno je reklamirati bilo što pa tako i primanje grupa.

Isto tako, čak se i okorjeli pušači znaju žešće zakašljati na jačinu cannabisa koji ćete moći degustirati pa je oprez i manja ambicija na početku preporučljiva.

Uz turu coffee shopova usputno obilazimo i najpoznatije atrakcije „Venecije sjevera“: dio od preko 160 kanala koji su zaštitni znak grada (uz ganju); hm hm Crvena četvrt; jedini preostali dio nekadašnjih zidina Wag; glavni Dam trg; Kraljevska palača; više povijesnih crkvi i specifična nizozemska arhitektura... Slobodno vrijeme za prvi shopping i opuštanje.

Opcija (uz nadoplatu) CANNABIS TOUR PO KANALIMA BRODOM. Ne vidjeti Amsterdam vozeći se brodom po kanalima je jednostavno grijeh! Naravno, mi smo osigurali jedini brod na kojem se smije zapaliti jox kako bi to učinili još ugodnijim.

Navečer opcija (uz nadoplatu) AMSTERDAM TOP NIGHLIFE TOUR:

- ulaz u 10 klubova sve 3 noći dok smo u Amsterdamu (Escape, Panama, Prime, Winston Kingdom, Candela, Coyote Ugly, Amsterdamned, No. 129, Fest van Joop, Bubbels, Players

- welcome shot u 8 od spomenutih klubova

- 1 pivo + 1 gratis u pivnici Craft & Draft 

- 1 koktel + 1 gratis u Hard Rock Caffeu

- Besplatni ulaz u Holland Cassino uz 1 gratis piće

- 1 plaća + 1 gratis u Lovers Powerzone (laser tagging, svjetleći mini golf)   

Važno! Samo bi vas ulaznica u 1-2 kluba poput uključenog Escapea koštala kao i naš cijeli paket! Ni bespla shooteri nisu na odmet ako uzmemo da su u Amsterdamu shooteri i pivo oko 4-5 eura. Dress code uredno casual. Na licu mjesta dobijete upute gdje ranije idete iskoristiti bespla cuge da ne propadnu, a gdje kasnije zabrijati do kraja. 

Povratak u hotel javnim prijevozom. Tzv. noćenje – ako ga bude ;)

DAN 3:

Amsterdam – CANNABIS GROW TOUR – HASH, MARIJUANA & HEMP MUZEJ uz povijest biljke i tehnike pravljenja hasha – CANNABIS COLLEGE uz tehnike growanja i degustaciju vaporizatora – Popust na vrhunsko sjeme - AMSTERDAM TOP NIGHTLIFE TOUR

Doručak. Odlazak u centar.

Danas je na redu (uz nadoplatu) CANNABIS GROW & MORE TOUR:

- HASH, MARIJUANA & HEMP MUZEJ će nam dati uvid u nevjerojatnu povijest upotrebe biljke kroz tisućljeća i razne civilizacije te, među ostalim, rasvjetliti kako napraviti dobar hash i niz eadiblesa. 

- CANNABIS COLLEGE je godinama zadužen za obuku radnika u coffee shopovima, a ovdje ćemo naučiti brdo toga o strainovima i različitim tehnikama growanja uz posjet kanabis vrtu sa biljkama u različitim fazama rasta. Želite growati kao dobavljači coffee shopova, onda je ovo prilika da to donekle i naučite. Posjet organiziramo ekskluzivno izvan radnog vremena, a dodatno će nam omogućiti da sa svojom „robom“ isprobamo više vaporizatora. 

- SHOPPING SJEMENA UZ POPUST. U dogovoru je shopping u trgovinama više seed banks-a pa će biti naknadno najavljeno. 

Slobodno cijelo popodne u centru Amsterdama. Coffee shop karte ste već dobili. U ovom putovanju nećemo nuditi klasične atrakcije uz nadoplatu pa prema pojedinačnom interesu preporučavamo posjet Rebrandtovom muzeju i Kući Anne Frank. Normalka, svi znate što se nudi u Crvenoj četvrti... 

U 18.00 h odlazak u hotel i odmor. Oko 22.00 h odlazak do centra. AMSTERDAM TOP NIGHLIFE TOUR za one koji su doplatili i slobodno vrijeme za rijetke koji nisu.  

Povratak u hotel javnim prijevozom. Tzv. noćenje – ako ga bude ;)

DAN 4:

Amsterdam – VJETRENJAČE I TULIPANI TURA – ZAAHNE SCHANS i „Pruga cvijeća“ BOLLENSTREEK – Spaljene atrakcije Amsterdama za slobodno vrijeme – AMSTERDAM TOP NIGHTLIFE TOUR

Doručak. Odlazak u centar. Slobodno vrijeme. 

Opcija (uz nadoplatu) dopodnevne VJETRENJAČE I TULIPANI TURE:

- Odlazak u obilazak jedne od najposjećenijih atrakcija sa čuvenim nizozemskim vjetrenjačama, seoce ZAANSE SCHANS. Kraće slobodno vrijeme za razgled i fotografiranje vjetrenjača. 

- PRUGA CVIJEĆA „BOLLENSTREEK“, područje slavno po uzgoju tulipana i cvijeća. Nizozemska je najveći europski proizvođač cvijeća pa su beskrajna polja u svim duginim bojama uistinu jedinstveni vizualni doživljaj. Za pogledati tulipane je najbolje razdoblje od druge polovice 3. mjeseca pa do početka 4. 

Nakon nekoliko sati laganog tempa i užitka u najpoznatijim nizozemskim simbolima povratak u Amsterdam i slobodno popodne. 

Ako ste ljubitelji avanturističkih priča i zagonetki, svakako si pogledajte ponudu Escape worlda, Claustrophobie ili Xitrooma. Ukoliko vam padne na pamet baciti uredni gradski „paintball“ bez boje i kuglica, pogledajte si laser tagging u Lovers Powerzoneu gdje možete odigrati i mini golf u florescentnom spaljenom ambijentu.  

Iako mi podržavamo isključivo kanabis, ne možemo ignorirati da će dio ljudi htjeti probati magic trouffles. Za ljubitelje psihodelije možemo spomenuti nekoliko odvaljenih mjesta poput Artis Micropie koja je jedini zoo mikroorganizama na svijetu ili Electric ladylanda, galerije forescentne umjetnosti gdje se boje suludo prelijevaju i bez da ste čvaknuli troufflese. Za malo morbidniji doživljaj imate Museum Vrolik koji izlaže tisuće ljudskih anatomskih dijelova. I da –nemojte se pliz totalno pogubiti po gradu!

U 18.00 h odlazak u hotel i odmor. U 22.00 h odlazak do centra. AMSTERDAM TOP NIGHLIFE TOUR za one koji su doplatili i slobodno vrijeme za rijetke koji nisu.  

Povratak u hotel javnim prijevozom. Tzv. noćenje – ako ga bude ;)

DAN 5:

Amsterdam – Slobodan dan za zadnje prekobacivanje u centru AMSTERDAMA – Noćna vožnja prema Njemačkoj

Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak u centar Amsterdama i slobodno vrijeme za sve što do sada niste uspjeli obaviti. 

Polazak iz Amsterdama u 18.00 h. Noćna vožnja kroz Nizozemsku i Njemačku. 

DAN 6:

MÜNCHEN – Najpoznatiji pivski vrtovi biergarten – Ručak u najvećoj svjetskoj pivnici HIRSCHGARTEN - Povratak kući

Pri dolasku oko 8.30 h, obilazak MÜNCHENA: centralni trg Marienplatz, stara i nova gradska vijećnica, gotička crkva Frauenkirche, nekadašnja bavarska kraljevska palača Munchen residenze, dvorski vrtovi Hofgarten na koje se nastavlja munchenski gradski park ogromne površine od nekoliko stotina ha, monumentalni trg Odeonplatz, opera, Bavarski parlament... Slobodno vrijeme.

Bavarska prijestolnica ujedno je i njemačka pivska prijestolnica pa u slobodnom vremenu istražite ponudu tradicionalnih njemačkih pivskih vrtova – biergarten.

Za gotov doživljaj biergartena (uz nadoplatu) nudimo ručak u najvećoj svjetskoj pivnici HIRSCHGARTEN čiji bier garten prima 8000 osoba te je dio munchenske pivske kulture od 1791. godine. Kao eventualna zamjena je druga najveća pivnica China Turn sa „samo“ 7.000 sjedećih mjesta u ogromnom gradskom parku Englischer Garten. Nakon višednevnog brijanja ručak će svakako dobro doći. 

Popodne nastavak putovanja prema kući. Dolazak u Hrvatsku između 20.00 i 24.00 h, ovisno o mjestu polaska. Vidimo se na slijedećem putovanju ;) 

CIJELI PROGRAM U PDF-U

PREUZMI

KANABIS SADRŽAJI AMSTERDAMA PO PRVI PUTA U GRUPNOM PUTOVANJU!

Priznajemo da je užitak kada pričaš sa velikim igračima poput Barney's-a pa ti kažu: "De, ne seri! Kako si uspio složiti kanabis putovanja?! Mi smo to probali godinama...". Da, radimo baš KANABIS putovanja :)

Što se tiče naših kanabis putovanja, uvijek je cilj zadovoljiti potrebe nekoliko skupina - rekreativce, growere, aktiviste, profesionalce i medicinske pacijente. Tako je i s ovim putovanjem.

PREDSTAVLJAMO PO PRVI PUTA GRUPNO ORGANIZIRANE KANABIS SADRŽAJE U AMSTERDAMU:

COFFEE SHOP TOUR sa povijesti coffee shopova i kanabisa u Amsterdamu, po prvi puta IKADA grupna rezervacija u jednom od velikih i poznatijih coffee shopova!!! 

NEXT STEP KARTA COFFEE SHOPOVA za snalaženje u slobodnom vremenu; označene turističke zamke i ponajbolji lokalni shopovi izvan turističkih zona po savjetima lokalnih znalaca.

HASH, MARIJUANA & HEMP MUZEJ će nam dati uvid u nevjerojatnu povijest upotrebe biljke kroz tisućljeća i razne civilizacije te, među ostalim, rasvjetliti kako napraviti dobar hash i niz eadiblesa. 

CANNABIS COLLEGE je godinama zadužen za obuku radnika u coffee shopovima, a ovdje ćemo naučiti brdo toga o strainovima i različitim tehnikama growanja uz posjet kanabis vrtu sa biljkama u različitim fazama rasta. Želite growati kao dobavljači coffee shopova, onda je ovo prilika da to donekle i naučite. Posjet organiziramo ekskluzivno izvan radnog vremena, a dodatno će nam omogućiti da sa svojom „robom“ isprobamo više vaporizatora. 

SHOPPING SJEMENA UZ POPUST. U dogovoru je shopping u trgovinama više seed banks-a pa će biti naknadno najavljeno. 

CANNABIS TOUR PO KANALIMA BRODOM. Ne vidjeti Amsterdam vozeći se brodom po kanalima je jednostavno grijeh! Naravno, mi smo osigurali jedini brod na kojem se smije zapaliti jox kako bi to učinili još ugodnijim. 

... to be announced... još sadržaja iznenađenja slijedi.... POPUSTI - SVI IH MOGU DOBITI

Popust? Jednostavno, na vrijeme se prijavi ili imaj veću ekipu i garantiano ga imaš :) Uplatiš polog od 600 kn, uzmeš popust i ostatak platiš kako ti odgovara, ali najkasnije 10 dana prije polaska

POPUSTI:

SUPER FIRST MINUTE za prijave do 15.1.2018. = - 250 kn

FIRST MINUTE POPUST za prijave od 16.1. do 2.2.2018: NOVI PUTNICI = -100 kn; STALNI PUTNICI = -250 kn 

GRUPNI POPUST ZA 10 I VIŠE OSOBA = -200 kn

POPUST ZA BOLESNE I ČLANOVE NJIHOVE UŽE OBITELJI u slučaju da rješavaju lijek na putovanju = - 400 kn 


KOLIKO MI LOVE TREBA ZA PUT?

Amsterdam svakako nije povoljna destinacija, ali smo se uistinu potrudili napraviti ju što povoljnijom za vas. 

Primjerice, normalni ulaz za top noćni klub je prosječno od 8 eura pa na više. Mi vam za amsterdamske pojmove rješavamo upad u 10 klubova gdje u njih 8 imate shooter i brdo drugih pogodnosti ZA SVE 3 NOĆI dok bi sami toliko platili upad u cca. 2 kluba. Dodatno, sami vjerojatno bez rezervacije ne bi ni mogli ući u klub tipa Escape koji je u top 10 klubova! Ako uzmete da cu samo cijene shootera od 4-5 eura na više, onda matematički nije problem zaključiti da ste u debelom plusu. 

Nadalje, cijene 1 g kvalitetnog kanabisa kreću se u coffee shopovima od 8-9 eura po gramu na više. Najpovoljniji su stari strainovi poput White Widowa dok moćniji hibridi prelaze 20 eura po gramu. No, vjerujte da će vas bilo koji strain prekobaciti pa tu upozoravamo sve koji nisu redovni konzumenti da krenu polako dok ne vide kako kondicijski stoje. S obzirom na kvalitetu, weed je svakako najisplativiji za zabavu jer će iskusnjare od 1 g moći zapaliti 2-3 jointa bez beda. 

Za ljubitelje psihodelije tu su magic trouffles za čiju ćete porciju izdvojiti 15-20 eura. Ako već brijete na tripove, bolje uzmite njih u ovlaštenim trgovinama gdje će vam prodavač objasniti kako koja vrsta puca i u kojim ih prilikama uzeti nego na ulici kupovati LSD od tamnoputih dilera koji će vam riješiti nešto što ne znate kuda će vas odvesti. Ako zabrijete, nemamo vas namjeru tražiti po gradu!

Redovnu vožnju brodom po kanalima ćete platiti 16-23 eura, a mi smo u tom rangu cijene riješili jedini „neobični“ brod na kojem se smije zapaliti joint kako bi u ovoj nezaobilaznoj atrakciji mogli u potpunosti uživati. 

Cijene cuge su relativno skupe. U normalnim bircevima koji nisu u turistički razvikanim područjima pivo ćete platiti 4-5 eura dok u turističkim zamkama i klubovima to može narasti i do 3 puta. No, u trgovinama se cijene piva kreću oko 1,2 do 1,5 eura, a te povoljnije cijene vrijede i za ostalu cugu. Cijene kave se kreću prosječno od 2,5 eura na više.

Hrana u trgovinama je za nekih 30% skuplja nego kod nas, ali i najpovoljnije rješenje. Fast food hamburger je oko 7 eura u McDonald'su i slično. Fast food je najpovoljniji na mjestima okupljanja mladih poput hostela ili studentskih restorana. Od kuhanih obroka je najpovoljnije tražiti dnevne menue za ručak koji koštaju između 10 i 15 eura. 

VAŽNE NAPOMENE

Smještaj U Amsterdamu je u IBIS Budget hotelima 2+*, a u njima je 1/3 soba napravljena tako da ima 2 normalna ležaja i 1 viseći ležaj (tzv. bunk bed). Svi IBIS Budget hoteli izgledaju isto, moderno su uređeni i na razini su 3* osim soba. Sobe su nešto manje pa su zato kategorizirani s 2+*. 

Sve nadoplate koje smo vam ponudili su isključivo „must see & do“, odnosno, ono što bi sami sebi uzeli na ovom putovanju kako bi najbolje doživjeli destinacije koje posjećujemo. Kod nas su cijene povolljnije u većini slučajeva osim ako se minimalne razlike ne odnose na ekskluzivnost i veću kvalitetu. 

Iako ne vjerujemo, moguće je da pojedini klub u Top Nightlife turi u 1 od 3 večeri zamjenimo s drugim. To je isključivo u slučaju većeg koncerta/partyja za kojeg naš paket ne vrijedi.

Svatko od putnika će u Završnom pismu dobiti točan raspored obilazaka i polazaka na fakultative kao i brojne precizne upute kako se snaći po Amsterdamu. Vaša je obveza pojaviti se na vrijeme jer se novac uplaćuje unaprijed i ne vraća ako zakasnite! Usput, upute koje ćete dobiti ne nudi na ovaj detaljan način niti jedna agencija!

Ako pojedinac ne može kontrolirati svoj način zabave, ne očekujte da ćemo vas „zabijene“ tražiti po Amsterdamu. Ovo je kanabis maturalac za odrasle – ponavljamo odrasle – i ne želimo da zbog pojedinaca pati cijela grupa mahom sjajnih ljudi. Naravno, za sve redovne probleme i potrebe naš vodič sa smješkom i jointom u ruci stoji na raspolaganju ;)   

Cijena uključuje

 • Prijevoz vrhunskim turističkim autobusom
 • Smještaj u hotelu 2+*/3*, u Köln ili okolici, u 1/3 sobama na bazi 1 noćenja s doručkom
 • Smještaj u hotelu 2+*, u Amsterdamu, u 1/3 sobama na bazi 3 noćenja s doručkom
 • Profesionalnog pratitelja putovanja/vodiča pri obilascima Amsterdama, Munchena i Kölna 
 • Coffee shop tour 
 • Prepremu vašeg slobodno vremena i prekobacivanja u Amsterdamu (karta coffee shopova s preporukama, karta Amsterdam Top Nightlife Toura, adrese za sve kanabis sadržaje i ostale atrakcije) 
 • Jamčevinu putovanja i osiguranje turističkog aranžmana
 • Troškove organizacije i PDV

Cijena ne uključuje

Sve što nije naglašeno u prethodnoj točki.

Moguće grupne nadoplate

 • CANNABIS GROW & MORE TOUR (Marijuana, Hash & Hemp Muzej, Cannabis College, Popust vrhunsko sjeme), min. 20 - 130 kn
 • AMSTERDAM TOP NIGHTLIFE TOUR (Upad u 10 klubova za 3 noći, bespla shooteri u 8 i niz drugih popusta), min 20 - 130 kn
 • CANNABIS TOUR BRODOM PO KANALIMA (jedini smoke brod), min 20 - 150 kn
 • VJETRENJAČE I TULIPANI TOUR (selo vjetrenjača Zaahne Schans, "Pruga cvijeća" Bollentstreek), min. 20 - 110 kn
 • Ručak u najvećoj svjetskoj pivnici Hirschgarten, Munchen, min. 20 - 140 kn
 • Smještaj u 1/2 sobi - 180 kn
 • Smještaj u 1/1 sobi - 900 kn
 • Putno osiguranje: zdravstveno - 90 kn
 • Putno osiguranje: od nezgode (uz zdravstveno) - 45 kn

Video galerija

Korak si do putovanja. Prijavi se!

Mjesto polaska
Ime
Prezime
E-mail
Telefon/mob

Putni blog & vijesti

Dnevna doza NEXT STEP-a na našim profilima:

Super putovanja i akcije na tvom mailu. Može?