+385 31 864 025

pon - pet 08 - 16:00 h

SVI KONTAKTI

Putovanje iz: OSIJEKA

Trajanje putovanja: 2 dana / 1 noći

Polazak i povratak: 24.06.2017 - 25.06.2017

VRIJEDNOST VIŠE: Obilazak povijesne Verone – Julijina grada, mogućnost posjeta odličnoj ergeli Lipica

660 kn

720 kn

PRIJAVI SE
PLAN PUTOVANJA

Polazak u 00.05 h – parkiralište Billa/Karaka. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju uz pauze.

Dolazak u ZABAVNi PARKU „GARDALAND“ u vrijeme otvaranja, oko 9.30 h, gdje provodimo cijeli dan uz niz zabavnih, adrenalinskih i fantazija sadržaja u cijeni ulaznice: Plavi tornado (najbrža vožnja u parku na 33 metra visine brzinom od 80 km/h), Čarobna planina („vlak smrti“ brzine od 70 km/h i visine 54 metra), Mamut (najveći obiteljski roller-coaster u Italiji), Bijeg s Atlantide (vožnja brodom kroz mističan svijet Atlantide), Sequoia avantura (iluzija jedva izbjegnutih sudara i polagane dionice naglavačke), Palablu (predstava s dupinima; uz doplatu na licu mjesta), Colorado boat (vožnja kanuom uz uzbudljiv spust niz slapove Colorada), Svemirska vrtoglavica (panoramski pogled na jezero Garda uz adrenalinski spust s visine od 40 metara), Leteći otok (vožnja na visini od 50 metara uz panoramski pogled na jezero Garda i cijeli park), 4D avantura (kroz 4D naočale gledate film kako šišmiši lete prema vama, a stolac vam se miče i cjevčice koje su postavljene za stolce vas škakljaju po nogama, u filmu zaranjate u vodu, a kroz iste te cjevčice vas šprica voda), Transgardaland Express (vožnja panoramskim vlakićem kroz cijeli park), Ikarus (zračni vrtlog na 28 metara visine), Brzaci džungle (vožnja riječnim brzacima i otkrivanje mističnosti drevnih civilizacija), Gusarski brod, Spužvabob 4D film, Ramses (laserska bitka u hramu Abu Simbel), Čarobna kuća, Kuća strave...

Za zainteresirane, mogućnost odlaska u susjedni SEA LIFE AQUARIUMA koji je poslastica za sve ljubitelje mora. Čeka Vas preko 5.000 morskih životinja, 37 velikih akvarija sa raznim tematikama i svjetskim morskim područjima, stakleni tunel ispod oceana, promatranje morskih lavova, hranjenje raža, dodirivanje jaja morskih pasa, morski zmajevi, edukativni zanimljivi filmovi o morskom životu, igraonice za djecu... edukativno i zabavno i za djecu i za odrasle.

Navečer odlazak prema obližnjoj Veroni i smještaj u hotel 3*. Slobodno vrijeme. Opcija pansionske večere (glavno jelo, prilog, salata, desert). Noćenje.

Doručak do 8.30h. Odjava iz hotela.

U 9.00 h odlazimo u obilazak VERONE i njenih znamenitosti: rimska Arena, središnji trg sa povijesnim zdanjima Piazza Bra, glavna ulica sa malim trgovinama i talijanskim kafićima Via Mazzini, Piazza delle Erbe – trg izgrađen na mjestu nekadašnjeg Foruma Romanuma sa fontanom Madonna Verona i gotičkom kulom Gardello iz 14. st. – Piazza dei Signori, plemenitaški trg u središtu grada na kojem se nalaze Palazzo del Comune, Pallazo del Capitano, Loggia del Consiglio, Julijina kuća/kuća obitelji Capuletti iz slavnog Shakespeareova romana „Romeo i Julija“...

Polazak iz Verone oko podneva. Vožnja prema Sloveniji i općini Sežana gdje nudimo opciju (uz nadoplatu) posjeta ERGELI „LIPICA“ s rođacima slavonskih plemenitih konja lipicanaca đakovačke ergele i ostatka Slavonije – mjesto po kojem su lipicanci dobili ime i odakle su došli brojni pretci „ponosa Slavonije“.

Povratak kući uz očekivani dolazak između 22.00h. i 00.00 h, ovisno o mjestu polaska.

NAČIN REZERVACIJE I PLAĆANJA

Za potvrdu putovanja potrebno je ispuniti prijavnicu, potpisati Ugovor o putovanju i uplatiti polog u iznosu od 250 kn – preostali iznos najkasnije 7 dana prije putovanja. Polog se u slučaju otkazivanja rezervacije unutar 30 dana ne vraća osim u slučaju nedovoljnog broja mjesta za garantiranje putovanja. Za sve dodatne probleme i dogovore slobodno kontaktirajte agenciju pa ćemo Vam pokušati pomoći.

KOLIKO JOŠ NOVCA TREBAM

Najveći trošak za ovo putovanje su svakako ulaznice u Gardaland. No, cjelodnevni boravak će Vam biti premalo vremena za iskoristiti sve što u Gardalandu treba doživjeti pa s toga odmah planirajte čekati glavne atrakcije kada vidite najmanji red. Osim ulaznica, imate trošak hrane i pića. Italija tu inače nije povoljna (osim u velikim marketima), a Gardaland je kao prvoklaska atrakcija još skuplji. Iako imate više vrsta restorana, budite svjesni da ćete sendvič platiti 7-10 eura, ovisno o sezoni. Ništa povoljnija nisu pića koja se kreću od 4-5 eura na više. Prednost je da u park možete unijeti svoju hranu i piće pa tu dosta možete uštedjeti unaprijed pripremajući sendviče i vlastito piće. Što se Verone i ostatka putovanja tiče, imat ćete nešto slobodnog vremena za pronaći trgovinu kako bi se opskrbili za put. Drugo su (relativno) povoljno rješenje fast food međunarodni lanci iako bi mi na Vašem mjestu dodali euro-dva za vrhunski talijanski panin sa domaćim pršutom i pecivom prelivenim vrhunskim maslinovim uljem (4-5 eura). Naravno, u Veroni ostaje zlatno putno pravilo – dalje od najvećih atrakcija, povoljnije! Cijene kave su u talijanskim kafićima 3-6 eura, piva 4-8 eura, a sve iznad toga je previše. Sloveniju imamo na autoputu gdje možete računati naše cijene benzinskih. Zaključno, ukoliko želite proći povoljnije, oboružajte se sendvičima i bočicama. U suprotnom, pripremite novčanik.

KORAK SI DO PUTOVANJA

Polazak iz Osijeka

Cijena
720 kn
660 kn

Točno vrijeme i mjesto polaska ovisi o punjenju autobusa. Uvijek ga obavljujemo i javljamo sa svim drugim bitnim informacijama u Završnom pismu najkasnije 5 dana prije polaska!

  • Prijevoz vrhunskim turističkim autobusima
  • Smještaj u hotelu 3*, Verona ili okolica, u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 1 noćenja s doručkom
  • Profesionalnog pratitelja putovanja/vodiča pri obilasku Verone prema programu
  • Osiguranje turističkog aranžmana i jamčevinu putovanja
  • Troškove organizacije i PDV

Ulaznice za razgledavanje; Sve ostalo što nije posebno naglašeno u prethodnoj točki.

  • Ulaznica za Gardaland = 220 kn
  • Ulaznica za Sea life aquarium (povoljnija nadoplata na Gardaland ulaznicu) = 50 kn
  • Smještaj u 1/1 = 150 kn
  • Ulaznica i vođeni obilazak Ergele „Lipica“ = 100 kn
  • Grupno putno osiguranje: zdravstveno osiguranje = 30 kn PREPORUČAMO, osiguranje od nesretnog slučaja (uz zdravstveno) = 25 kn; od otkaza putovanja = 60 kn

VIDEO GALERIJA

PUTNI BLOG & VIJESTI

PRATI NAS, ČITAJ I GLEDAJ