Nextstep

BARCELONA SPANNABIS KRSTARENJE: Cruiser: guštanje na gornjoj palubi :)

BARCELONA SPANNABIS KRSTARENJE

Cruiser: guštanje na gornjoj palubi :)

BARCELONA SPANNABIS KRSTARENJE: Barcelona: Sagrada Familia

BARCELONA SPANNABIS KRSTARENJE

Barcelona: Sagrada Familia

BARCELONA SPANNABIS KRSTARENJE: Krstarenje Genova - Barcelona - Genova

BARCELONA SPANNABIS KRSTARENJE

Krstarenje Genova - Barcelona - Genova

BARCELONA SPANNABIS KRSTARENJE: Barcelona: najbolji clubbing :)

BARCELONA SPANNABIS KRSTARENJE

Barcelona: najbolji clubbing :)

BARCELONA SPANNABIS KRSTARENJE: Barcelona: Camp Nou

BARCELONA SPANNABIS KRSTARENJE

Barcelona: Camp Nou

BARCELONA SPANNABIS KRSTARENJE: Barcelona: Park Guell

BARCELONA SPANNABIS KRSTARENJE

Barcelona: Park Guell

BARCELONA SPANNABIS KRSTARENJE: Barcelona: Čarobne fontane

BARCELONA SPANNABIS KRSTARENJE

Barcelona: Čarobne fontane

BARCELONA SPANNABIS KRSTARENJE: Izlet na Montserrat

BARCELONA SPANNABIS KRSTARENJE

Izlet na Montserrat

BARCELONA SPANNABIS KRSTARENJE

FM -300 KN do 19.01.2019

14.03.2019 - 19.03.2019

6 DANA / 4 NOĆENJA

IZ: Zagreb / Rijeka / Pula

VRIJEDNOST VIŠE:

●  2 DANA KRSTARENJA za zelenu ekipu Genova - Barcelona - Genova  ●  3 DANA U BARCELONI  ●  Najveći kana sajam u svijetu uz Prag  ●  Social klubovi Barcelone i kana sadržaji  ●  Popusti na sjeme poznatih banki  ●  Najbolji clubbing u Barceloni za izlazak  ●  Izlet na planinu i svetište Montserrat 

Zagreb

2.890 kn

Rijeka

2.890 kn

Pula

2.890 kn
Rezerviraj

Plan putovanja

DAN 0:

Polazak

Polazak iz ZAGREBA u 22.30 h (ugibalište ispred ulaza u dvoranu Lisinski).

DAN 1:

GENOVA – KRSTARENJE MEDITERANOM uz pljugicu do Barcelone – Party na brodu

Polazak iz RIJEKE u 1.00 h (Autotrolej okretište, Jelačićev trg) i iz PULE u 3.00 h (parkiralište Super Konzum, bivši Merkator). Vožnja autoputom kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju uz odmore na putu.

Dolazak u trajektnu luku GENOVA oko 11 h. Obavljanje formalnosti i ukrcaj na mediteranski trajekt/cruiser sa 15-ak paluba, disko klubom, piano barom, restoranom, fast food restoranom, nekoliko barova, bazenom... Smještaj u unutrašnje kabine za 4 osobe. 

Cjelodnevno uživanje u KRSTARENJU MEDITERANOM UZ PLJUGICU. Kontrole na ukrcaju nisu previše temeljite, ali svatko nosi vlastitu odgovornost što sa sobom nosi! Mini 4.20 party na zadnjoj palubi. Noćenje.  

DAN 2:

BARCELONA atrakcije – Coffee shopovi Barcelone SOCIAL KANABIS KLUBOVI – Najveći svjetski sajam kanabisa SPANNABIS – Barcelona CLUBBING

Dolazak u Luku Barcelona oko 8.30 h ujutro i iskrcaj.

Obilazak BARCELONE: najposebnija crkva na svijetu Sagrada Familia; Gaudijev jedinstveni projekt Park Guell; legendarni stadion FC Barcelona Camp Nou; Montjuic; Olimpijski stadion; Kolumbov spomenik; veliki spomen trg katalonske državnosti Plaza Catalonia; jedan od glavnih trgova Plaza Espagna na kojem je i jedna od nedavno zabranjenih Corrida centar grada i kilometar dugi korzo La Rambla, gotička četvrt, katedrala...

Posjet prvom SOCIAL CLUBU iliti španjolskoj verziji COFFEE SHOPA. Razlika naprema Amsterdamu je da otvorena prodaja kanabisa u Španjolskoj nije dozvoljena. Španjolski groweri su iskoristili zakonsku rupu, udružili se i osnovali kanabis social klubove koji su zatvorenog tipa i u svakom se mora platiti članarina kako bi ušli. Deseci njih u Barceloni nudi vrhunsku kvalitetu i izbor kanabisa, a gost uvijek „daje donaciju“. Znači, NIKADA ne pitati koliko gram košta već „mogu li dati donaciju za gram“! 

Popodne hotel 2*/hostel i prijava u sobe. Kraći odmor i odlazak preuzeti ulaznice do SPANNABISA – najvećeg svjetskog sajma kanabisa uz češki Cannafest! Slobodno vrijeme. 

Navečer opcija (uz doplatu) BARCELONA CLUBBINGA u jednom od najboljih disco klubova.

DAN 3:

SOCIAL KLUBOVI BARCELONE – HASH, MARIJUANA & HEMP MUZEJ – Najveći sajam kanabisa SPANNABIS – Predstava ČAROBNIH FONTANA

Doručak. Odlazak do social kluba na jutarnje zagrijavanje ;)

Opcija (uz doplatu) posjeta HASH, MARIJUANA & HEMP MUZEJU koji je, uz amsterdamski, otvorio vlasnik Sensi Seedsa Ben Dronkers. Nevjerojatna povijest kanabisa kroz stoljeća i razne civilizacije prikazana od arheoloških i religijskih kanabis artefakata do maštovite uporabe poput mopeda od kanabisa. The more you know... 

Popodne slobodno. Odlazak do SPANNABISA.

Navečer opcija (uz doplatu) BARCELONA CLUBBINGA u jednom od najboljih disco klubova. Prije toga odlazak na šarenilo svjetla i vode kroz čuvenu PREDSTAVU ČAROBNIH FONTANA. 

DAN 4:

Slobodan dan za SOCIAL KLUBOVE i SPANNABIS – Izlet na MONTSERRAT – Ukrcaj na cruiser

Doručak. Slobodan dan u Barceloni za SPANNABIS ili lutanje. 

Opcija (uz doplatu) u 16.00 h Izleta na PLANINU I SVETIŠTE MONTSERRAT. Osim uistinu spektakularnog stoljećima starog kompleksa, lokacija na 1.100 metara nadmorske visine osigurava sjajnu priliku za jedinstveni jox pogledom – duhovnost nevezanu religijom ;) Redovnici proizvode prirodnu hranu, maslinovo ulje, čokolade, lončariju i niz drugih ručno rađenih proizvoda – po nama najbolji suveniri...

U 20.00 h zajednički odlazak u luku na ukrcaj u cruiser, smještaj u kabine i plovidba nazad prema Genovi. Mini 4.20 party na zadnjoj palubi. Noćenje.  

DAN 5:

KRSTARENJE MEDITERANOM uz pljugicu do Genove

Cjelodnevno uživanje u KRSTARENJU MEDITERANOM UZ PLJUGICU. Dolazak u Genovu oko 17.30 h i nastavak vožnje kući. 


DAN 6:

Povratak kući

Dolazak u PULU oko 2.00 h, u RIJEKU oko 4.00 h i u ZAGREB oko 6.00 h ujutro. Vidimo se na slijedećem putovanju ;)


CIJELI PROGRAM U PDF-U

PREUZMI

NAČIN REZERVACIJE, PLAĆANJE, FLEXI RATE

FLEKSIBILNE RATE:

Uplata pologa kao garancije odlaska na put odmah pri rezervaciji. Ostatak uplate u ratama kako Vam odgovara, ali uz zadnju uplatu najkasnije 10 dana prije putovanja. 

Plaćanje se izvršava isključivo na naš ž.r. ili gotovinski u poslovnici čime Vi imate 5% povoljnije cijene umjesto da to damo bankama. 


NAČIN REZERVACIJE: 

1. Prijavite se na online obrascu samog putovanja nakon čega dobijate automatski mail s potvrdom. 

2. U roku od 24h dobijate na mail OBRAZAC PRIJAVE  kojeg trebate odmah popuniti i poslati nam u WORDU. Obavezno popuniti sva nužna polja uključujući kontakte ostalih putnika!

3. Na temelju podataka sastavljamo UGOVOR O PUTOVANJU koji zakonski štiti putnike. Ugovor Vam šaljemo u roku 48 h nazad na potpis.

4. Ugovor isprintate, potpišete i pošaljete nam fotkano/skenirano mailom nazad. Ako fotkate, pregledno i da izgleda kao dokument.

5. Isti dan uplaćujete polog od 900 kn na ž.r. čiji IBAN imate u zaglavlju prijavnice i Ugovora. Možete sve uplatiti odmah ili ostatak najkasnije 10 dana prije putovanja kako vam odgovara.

VAŽNO! Ukoliko u roku 24 h od slanja Ugovora ne pošaljete potpisani Ugovor i uplatite polog, brišemo vas s popisa i mjesto prepuštamo slijedećem!!! Ove godine je broj mjesta ograničen!

NOVAC ZA PUT? ČUVAMO VAM NOVČANIK!

Cijelim putem kao valutu trebate euroe. Cijene na cruiser brodu su nešto skuplje. Kavu ćete platiti cca 2-3 €, a pivo ili sok 3-6 €. Putujemo oko 20 sati pa predvidite obroke na brodu. Restoranski ručak ili večera menu platit ćete oko 20 €. 

Kod ukrcaja, zbog malih kabina, velike kofere ostavljamo u autobusu koji ide u garažu, a sa sobom nosimo samo nužno. U brod se ne bi smjelo unositi vlastito piće pa ga svakako zapakirajte u ruksak koji nosite u kabinu. Nikada to netko posebno nije gledao, ali je takvo pravilo. 

Pušači, ne zaboravite kupiti kod nas svoj otrov jer ćete na putu bankrotirati! Primjerice, kutija Marlbora je u raznim državama 5-9 €. Ako zaboravite, najpovoljnija je verzija brod kako je on bescarinska zona pa se tamo opskrbite! 

Barcelona nije jeftin grad, ali ima niz načina kako proći povoljnije. Ponudili smo vam samo nužno za potpun doživljaj putovanja, a svatko može naći stotine drugih načina kako potrošiti novce. Osnovne ugostiteljske cijene vrte se poput onih na brodu pa naviše. Za hranu je najpovoljnije koristiti trgovinu, fast foodove i male restorane gdje se dnevni menu može naći od 10 eura. Clubbing je kao u svakom velikom gradu skuplji uz ulaznice u bolje klubove od 10 € na više, a svakako se prije preporučava zagrijavanje cugom.

Ono što je najskuplje su ulaznice za poznate turističke atrakcije koje su redom 20-35 eura. Tako je, nažalost, i sa Spannabisom. Za sve i tako nećete imati vremena pa dobro birajte, a zato smo i ponudili izlet u Montserrat čime za manje love dobijete više. Upad u kvalitetniji klub je 10-20 €, a kanabis po gramu cca. 5-25 €. 

UKUPAN TROŠAK. Sve u svemu, uz opušteno cuganje i pljuganje, 1 restoranski obrok dnevno, vikend upad za clubbing, upad na Spannabis, upad u 1 social klub, 1 atrakciju i 2 g dnevno trebate minimalno 1.800 kn za trošak cijelog puta. Naravno, uvijek može više, ali je ovo dovoljno za zbilja sve što ti treba.   


CIJENA I BLAGDANSKI POPUSTI

REDOVNA CIJENA PUTOVANJA = 2.890 kn

CIJENA S BLAGDANSKIM POPUSTOM (-300 kn) = 2.590 kn

Blagdanski popust traje:

- NOVI PUTNICI do 31.12.2018. 

- STARI PUTNICI do 19.1.2019. 

*Kod prijave je potrebno uplatiti polog dok ostatak plaćate kako želite do 10 dana prije putovanja 

Važno o putovanju!

Prvo putovanje koje nudi krstarenje Mediteranom za fanove kanabisa uz prilagođene KANABIS SADRŽAJE u Barceloni, uz sve najbitnije turističke!  

Barcelona je u tom terminu puna zbog kongresa urogologa. Iz tog razloga imamo kao prvu opciju hotel 2* na razini 3*. No, ako se njega ne uspije garantirati do 20.1.2019. kada je rok uplate, dalje za smještaj uzimamo jako dobar hostel. 

Kako smo ograničeni vremenom, ali i cijenom putovanja, u programu su samo najzanimljivija iskustva koja vrijedi platiti! Npr., posjet Baceloninom Camp Nou košta oko 220 kn i nema popusta za grupe dok za 100 kn manje imamo odličan izlet na Montserrat koji sami ne možete otići vidjeti. 

Plovi se oko 20 h! Za brod svakako pripremite dovoljno vode, cuge i hrane kako su cijene nešto skuplje! Isto vrijedi i kod povratka iz Barcelone. Razmislite o zabavi u slučaju lošeg vremena kako je tada najgornja tzv. „party“ paluba zatvorena! 

Važno o kanabisu na putu!

Slobodna konzumacija kanabisa NIJE DOZVOLJENA NITI U JEDNOJ DRŽAVI KROZ KOJU PROLAZIMO! No, u isto vrijeme s druge strane sve države imaju nekakav oblik zakonske tolerancije pa je bitno da NEMA EGZIBICIONIZMA kako bi sve prošlo bez ružnih posljedica.

U Barceloni je policija podosta oštra s korisnicima pa je uistinu važno da kod sebe nemate više od par grama kanabisa kako vas mogu zaustaviti i novčano kazniti, a veća količina se tretira kao dilanje. Dilanje je strogo zabranjeno i kazneno gonjeno, a konzumiranje je dozvoljeno isključivo u privatnim prostorima i privatnim social klubovima.

Cannabis social klubovi u Barceloni su zapravo španjolska verzija amsterdamskih coffee shopova. U Barceloni ih ima dvjestotinjak i variraju jako cijenama i kvalitetom. Nastali su  samoorganiziranjem growera uz korištenje rupe u zakonu gdje se manja količina može uzgajati, ali i dijeliti među bliskim ljudima. Kako bi se zadržala zakonska definicija „obveznog članstva“ koja ih održava, da bi pristupili ponudi kluba potrebno je kupiti godišnju članarinu 10-20 €, ovisno o klubu. Druga zakonski bitna stvar je da kada uđete u klub na baru NIKADA ne pitate „Koliko košta?“ već isključivo „Koliku donaciju mogu datiza ovaj strain?“ kako je prodaja strogo ZABRANJENA.   


Cijena uključuje

 • Prijevoz modernim turističkim autobusom
 • Prijevoz prekomediteranskim trajektom Genova-Barcelona-Genova
 • Smještaj u unutrašnjim 1/4 kabinama, polazak i povratak, 2 noćenja
 • Smještaj u hotelu 2*/top hostelu u 1/3 i 1/4 sobama na bazi 2 noćenja s doručkom 
 • Profesionalnog pratitelja putovanja/vodiča 
 • Rezervacije kanabis sadržaja poput članstva u Social klubovima Barcelone
 • EKSLUZIVNE popuste na sjeme poznatih seed banki na Spannabisu 
 • Predstavu Čarobnih fontana
 • Osiguranje i jamčevinu turističkog aranžmana
 • Troškove organizacije i PDV 

Cijena ne uključuje

Sve što nije navedeno na gornjem popisu.

Moguće grupne nadoplate

 • Godišnja članarina u 1 social klub/coffee shop (na licu mjesta) - 155 kn
 • Ulaznica za Spannabis, 3 dana (na licu mjesta) - 340 kn
 • Ulaznica za Spannabis, 1 dan SUBOTA (na licu mjesta) - 150 kn
 • Izlet na planinu i svetište Montserrat (na licu mjesta) - 150 kn
 • Paket clubbing u najboljim klubovima, 2 noći (na licu mjesta) - 155 kn
 • Hash, Marijuana & Hemp Muzej Barcelona - 70 kn
 • Doplata za brodsku kabinu s 3 ležaja - 150 kn
 • Doplata za brodsku kabinu s 2 ležaja - 350 kn
 • Doplata za brodsku kabinu s 1 ležajem - 900 kn
 • Zdravstveno osiguranje za inozemstvo - 80 kn
 • Osiguranje od nezgode (uz zdravstveno) - 55 kn
 • Osiguranje od otkaza putovanja - 120 kn
 • Doplata za sobe s manje ležaja 1/2 - 200 kn
 • Doplata za sobe s manje ležaja 1/1 - 550 kn

Video galerija

Korak si do putovanja. Prijavi se!

Mjesto polaska
Ime
Prezime
E-mail
Telefon/mob

Putni blog & vijesti

Dnevna doza NEXT STEP-a na našim profilima:

Super putovanja i akcije na tvom mailu. Može?